woensdag 11 februari 2009

Kroost

Beste bolmaatje,
ik wou je even schrijven om iets te vragen.
Ik merk dat ik nogal geïnspireerd ben door je kroost en dat de verrassinkjes die al klaar liggen voor de bol, eigenlijk vooral kinderspullen zijn. Ik heb ook al wat voor jou hoor, maar toch, misschien komt het omdat de laatste bol die ik maakte de kinderbol was?
Nu ja, heb je al even veel plezier aan iets voor de kids of hou ik me toch liever wat dichter bij de zaak: jou en breien?
Groetjes
Maia

11 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Dat herken ik Maia. In mijn bol was ik ook eerder voor de kids van mijn maatje klaar en ben nu nog bezig voor haarzelf ;o).

Als de bol voor mij is; geen probleem met de leuke dingen voor de kinderen. Het ontvangen van de bol is al het grootste kado voor mij :D.

Monique zei

Als het voor mijn kinderen is, zullen ze het erg waarderen hoor. Of ik dan de bol nog rustig kan op breien weet ik niet. Maar dat kon ik eigenlijk nooit, ook al was het voor mij, dan waren ze nog erg nieuwsgierig, of zij het misschien niet konden gebruiken. Ha, Ha!

atelierbkh zei

ach ik vind het voor beiden leuke en de kleine man vind het geweldig om ook dingen te krijgen, dus voor mij maakt het niet uit.....als ik maar wel voor mezelf mag breien:) LOL:):)
Groetjes Bianca

Judith zei

Hoi Maia,

Als jouw bol bij ons komt, zullen onze jongens je zeer dankbaar zijn als er kadootjes voor hen uit komen rollen. Ik vind het ook niet erg (al vind ik het eigenlijk altijd stiekem ook wel heel erg leuk om kadootjes voor mezelf te krijgen, zo kinderachtig ben ik dan ook wel weer :o)

Ik heb voor het kroost van mijn maatje (1, 2, 3, 4, 5...?) ook iets gemaakt voor in de bol. Dat kan ik gewoon niet laten.

Doeg,
Judith, die even een half uurtje gaat kokkerellen met wol en verf.

Sokssawat zei

mag allebei!

Heleen zei

kinderen inspiren nou eenmaal erg, dus hartstikke leuk! Een (klein)kadootje voor mij erbij is natuurlijk ook erg leuk....voor mij!

gnaptor zei

ik vind alles leuk. uiteindelijk is de bol, de verrassingen, het breien enz. het leukste. Graaiende kinderhandjes die meegenieten vind ik fantastisch. komt helemaal goed denk ik.

Iris zei

Ik denk dat de kids het helemaal geweldig zullen vinden en als zij blij zijn, ben ik dat ook:-)

Jon zei

Het is heel erg hoor, maar dan zien jullie ook meteen mijn ware aard: ik wil ook wel iets voor mezelf eigenlijk (bloos). Natuurlijk mag er ook iets voor de kids zijn, maar iets kleins voor mij... ja dat zou ik wel leuk vinden. Ben ik nou heel erg?

Lizet zei

Hmm, persoonlijk... ik vind het geweldig om in de bol allerlei dingetjes te vinden voor mijn kinderen, die vinden dat trouwens zelf ook ontzettend leuk.
Maar... ik merk bij het maken van de MB dat ik toch veel meer met kadootjes voor de maat zelf bezig ben, dat vind ik gewoon leuk om te doen. Niet dat ik de kinderen vergeet, maar het is in de eerste instantie echt een bol voor mijn partner aan het worden (hoewel het bijgevoegde patroon juist weer iets voor de kinderen is, maar ze is natuurlijk vrij om zelf te beslissen wat het gaat worden).

Maia zei

Er zit natuurlijk al wat in voor bolmaatje zelf hoor! Geen paniek! Ik wil namelijk ook graag iets voor mezelf Jon ;-)), maar het overwicht ligt momenteel bij de kroost dus. Hoewel ik vanmorgen tijden de boodschappen toch weer iets meebracht voor bolmaatje en ook nog iets anders voor haar op het oog heb. Het zal nog wel goedkomen ;-) hoewel ik het deze keer toch wel moeilijker vind.