dinsdag 17 maart 2009

Zo mooi ..... :o)

Het ergste wat je kan overkomen wanneer je heerlijk zit te spinnen om een mooi wolletje af te krijgen ........ juist je wiel gaat kapot! Onderdeel ondertussen wel besteld; alleen dat wordt minimaal een dag niet spinnen *snik*.

Maar goed ik heb de draad afgeknipt om alvast mijn wolletje te kunnen winden en fotograveren en knuffelen *smile* en om jullie te laten zien natuurlijk.

Dit is goed 2/3 van het totaal en ik heb nu 307 meter handspun Princess! Met een WPI van 17 ongeveer. Goed hè?! De wol spon geweldig lekker en de kleuren zijn gewoon verbluffend. Dank je wel maatje. In het echt is het natuurlijk weer veel mooier als dat ik het op beeld krijg.

Het is getwijnd met 1 draad Sheer Delight. Niet echt een "delight" om mee te werken, vind ik. De draad breekt me om de haverklap. En een nieuwe kater in huis die graag met wol speelt is nou niet bepaald mee werkend hieraan :D.

Jullie hebben ook nog een foto tegoed van mijn Crossed Bolero. Sorry voor de niet al te beste foto, maar plat neergelegd is het geen gezicht, dus dan mezelf maar op de foto erbij zetten.

Ik wil nog enkele aanpassingen doen eraan. De mouwen vind ik te wijd bij de boord, dus dat moet nog iets ingenomen worden. Nu vind ik het net van die Volendammer kappen ;o). Ook zit ik nog op een borduring op het rode gedeelte te broeden. Weet alleen nog niet zo wat ik er op zal maken ......


4 opmerkingen:

Monique zei

Geweldig Tessa, wat ziet je wolletje er geweldig mooi uit zo. Ben benieuwd voor welke prinsces, en wat het gaat worden.
Je crosed bolero is ook erg leuk geworden, en inderdaad een mooi borduurseltje zou niet misstaan.
Ik hoop dat je weer snel kunt spinnen. succes.

Wendy zei

Erg mooi geworden zowel het spinsel als de bolero.

Maareh waar ik ook nog steeds vol verwachting op zit te wachten zijn de foto's van je wisteria!

Maia zei

Heel mooi wolletje!
Hopelijk is je spinnewielstuk er morgen al.
De shrug had ik natuurlijk al gespot op Ravelry.

Ik ben zelf ook nogal aan het aanpassen aan mijn breisel, kan bijna de schoudernaden dichten (voor de derde keer ;-) en dan volgt een foto

Myrthestiek zei

Ooh je hebt zo'n gelijk. Zal straks vragen of hubby even een foto buiten wil maken ervan (met mij erin ;o)).