woensdag 11 maart 2009

Ooo, zo mooi!Maatje, ik heb hem net vrijgebreid! Een Wisp! Ik heb al een paar keer naar het patroon gekeken, zelfs een keer een proeflapje gebreid, maar ik 'zag' het niet, het lace patroon. En nu zat er zomaar eentje in mijn bol! Hij is prachtig en zacht en warm en hij ruikt heerlijk ook nog.
Het lukt nu niet om er een foto van te trekken, morgen bij daglicht proberen en dan zet ik de foto nog hierbij. Maar ik wou toch al even laten weten hoe blij ik er mee ben, bedankt!!
Er hangt trouwens nog een heel lief hartje aan 'made with love' en echte parelmoeren knopen. Wat een liefde en verwennerij!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

*grijns* gelukkig dat je hem mooi vind! En hij is precies goed voor het weer van nu!

Maia zei

Ja, ik heb hem aan hoor!
Ik vraag me toch af wie je bent, je 'klinkt' zo bekend in m'n oren, maar ik kan er toch geen naam op plakken.

Jon zei

Even gegoogled maar oh wat mooi zeg! 'k Zie graag een foto...

Anoniem zei

Ja, foto dat je hem aan hebt! Ik wil wel eens zien hoe dat staat. (te lui om nu te googlen)

Geweldige kleur!

maia zei

hoi Greetje,
ik deed daarstraks een poging om een foto van mezelf te trekken maar veel verder dan een dubbele kin, neusgaten en een stukje sjaal kwam ik niet. Hier is de link http://knitty.com/ISSUEsummer07/PATTwisp.html

Anoniem zei

errug mooi, zeg! ik heb hem bij mijn favorieten gezet!

Anoniem zei

Ehm ja, dat hartje. Dat hangt daar omdat het gebreit is met liefde maar ook omdat ik dat plekje daar even moest verstevigen. Een bepaald klein iemand hier in huis had namelijk met een schaar gedemonstreerd hoe je moet knippen en had mijn aanhechtdraadjes afgeknipt :-)

Maia zei

Haha, het hangt net strategisch, als ik hem op een bepaalde manier aandoe, hangt het mooi midden voor mijn hals, mooi uitgerekend dus.
Dus kniplustig klein iemand in huis, hmm, dat hebben er wel veel hier ;-)Viggo knipt tegenwoordig de flosdraad, ook handig hoor.

Olga zei

ah dus dat is een wisp! wat ongelofelijk mooi!!!
nu nog een foto van jou met wisp ook met zo'n mooi decolleté ;-)))