maandag 9 maart 2009

Handspun is most beautiful

Om maar de opmerking van D. te gebruiken. Wat breit deze wol mooi op! De jongedame heeft me nu al meerdere keren laten weten dat ze echt heel dringend een sjaal nodig heeft en hoe fijn het is dat ik er nu eentje voor haar aan het breien ben. :-)
Ze heeft me ook getoond hoe het allemaal wat sneller kan gaan met die kadootjes, gewoon wat draden opzij pulken en dan een pakje uit de bol trekken. Totnogtoe is het gelukkig alleen bij woorden gebeven, dus ik brei nog steeds met pakjes in de bol gerold. Op eentje na, deze kwam er zeer kort geleden uitgerold. Een etuitje met een kabeltje over het midden, gevuld met allerhande handigheidjes voor de breiende mens. Qua kleur bijpassende steekmarkeerders, een centimeter, naalden en een opvouwbaar schaartje.

Wat het patroon betreft: supersimpel en daardoor begint het nu een tikje ... ehm... saai te worden, ik heb nu zo'n 70 cm sjaal. Maar iedere keer opnieuw zien hoe het kleurverloop zich ontwikkelt houdt de moed erin!

5 opmerkingen:

atelierbkh zei

wouw wat wordt ie mooi!!!
je maatje is toch een tikje jaloers hoor.
ga me maar niet meer geheim houden want iedereen weet al wie je maatje is:)

groetjes Bianca

Myrthestiek zei

Ooh wat wordt 'ie prachtig.
Leuk kado is er uit komen rollen.

Ik kan het "sjaal-syndroom" ;o).

Monique zei

Ja geweldig mooi sjaal zeg! Ik kan me voorstellen dat de kleuren je op de been houden. En wat een leuk tasje met van die handige dingetjes erin.

Olga zei

Maar hij wordt wel heel mooi!

gnaptor zei

dit is echt super mooi gesponnen zeg!!