zondag 1 maart 2009

Beter laat dan nooit.....

Toch nog een hint voor mijn maatje! Ik ben zo druk geweest met de beslissing nemen wel/niet naar Frankrijk, zorgen dat ik goed uit de contractbreuk van mijn werkgever kwam, uitzoeken/inpakken/weggooien, verhuismethode selecteren (gekozen voor verhuizer, duur maar een hoop minder stress, pfffff!), de meidjes en man (toch nog die volgorde...) en natuurlijk de BOL voor mijn maatje. Gelukkig heb ik mijn eigen bol, dat is een lichtpuntje in deze drukke tijden, meer daarover volgt nog in een ander bericht.

Ik ben sinds vandaag officieel werkeloos en dus weer een pagina omgeslagen. EN: eindelijk de tijd om nou toch eens die hint te plaatsen. De bol is onderweg, maar een hint is voor mijn maatje en de anderen (Sherlock!) wel erg leuk dacht ik.

De wol voor de bol (wie moest daar met haar pootjes perse ook op de foto?)

Een van de kadootjes.

En nog een kadootje (wel erg veel weggegumd geloof ik :-D).

Veel plezier ermee maatje!

groetjes,

heleen

7 opmerkingen:

Monique zei

Mooie kleurtjes! Je hebt een houten vloer, met kleine voetjes erop. Mooie lont, en een spinnenweb? Leuk voor wie zal het zijn, ik heb er wel zin in. Kom maar hoor postbode!

Een famke zei

OOooooh aaaah, ja daar herken ik wel iets in;)
Oei dat belooft wat moois, leuk Heleen!!!

Christien

Heleen zei

Ja, leuk he Christien, ze draagt ze nog steeds en Noemi de hare!

Een famke zei

Ja dat vind ik echt superleuk om te horen!

Groetjes Christien

Lizet zei

Jahaa... ik ben ervan overtuigd dat het prachtig is!

Anoniem zei

Dat belooft inderdaad veel moois! (zover je het kan zien, dan ;o)

gnaptor zei

Ooooo mooi zover ik het kan zien! Joh doe rustig (alhoewel als ik het ben..... ;-)) je hebt hartstikke veel te doen nu. volgens mij heeft iedereen er begrip voor als het ietsje langer duurt