dinsdag 3 maart 2009

Wij zijn vandaag zo vrolijk, zo vrolijk.....

Wat is er nou heerlijker dan na een heftig dagje op het werk waarbij de inspectie een bezoekje 
bracht aan onze school, thuis te komen en dan te ontdekken dat je magische bol is gearriveerd. Ik kan je verklappen, niets is heerlijker dan dat!!!!Kom op jongens, even met de doos op de foto..... Nou zo breeduit lachen maakt de foto wel heel erg zoet!!! Ach wat maakt het uit, hi.
Razendenthousiast maken we de doos open en op het eerste pakje staan de namen van Merijn en Sterre, verder niet opgelet natuurlijk....Tegen de tijd dat Merijn en Sterre al druk aan het puzzelen zijn lees ik dat er een nummer op staat. Haastige spoed zullen we het maar noemen!
Maar leuk is het wel. Een mega vloerpuzzel! Volgens mij is dat van het block-print systeem waar we het eens over hebben gehad?! Merijn en Sterre komen er samen wel uit!

En dan de wol. Het eerste wat Merijn zei: Ooooh wat is het zaaacht! JA heerlijk zacht en prachtige kleuren!!! Ik ga er vanuit dat het 100 gram is. De patronen zijn van een colletje, twee mutsjes en een baret. De baret is helemaal mijn ding, maar ik heb bij de vorige swap al een baret voor mezelf gemaakt. Een muts vind ik een beetje zonde want stiekem ga ik er vanuit dat het voorjaar gauw in gaat zetten ......Een nekwarmer ga ik denk ik niet zo snel gebruiken.....
Oei, klinkt dit weinig enthousiast...nou nee ik heb al allerlei ideeen. De kleuren zouden voor Merijn geweldig zijn! Nu is het zo dat Merijn zijn gebreide spidermansjaal zoekgeraakt is op school.... Maar misschien is het ook wel leuk om er voor Sterre iets stoers van te breien. Eigenlijk is zij aan de beurt! Maar is het de vraag of zij een volgend breisel gaat waarderen, het laatste vond ze niets.....Een groenblauwe bol dus boordevol cadeautjes! Is het een systeem met een volgorde van uitpakken maatje?
Ik zal gauw een patroon gaan zoeken waar ik vertrouwen in heb dat het ook een succes gaat worden.......
YEs yes...als jullie me konden zien stuiteren......

Keep you posted!!!!

Alvast onwijs bedankt maatje!!!

5 opmerkingen:

Wendy zei

Wow, goed hoor.

En die grijnzen op de foto's maken het helemaal speciaal.

Ben benieuwd wat je er van gaat maken.

Groetjes Wendy

Myrthestiek zei

Prachtig mooi. Heerlijke kleuren.

Jij ook heel veel plezier met je bol.

Lizet zei

Ziet er goed uit, heel mooie kleur! Ik ben erg benieuwd wat je ervan gaat breien.
Zeer duidelijk dat de dag van je kinderen helemaal goed was.

Monique zei

Tjee, weer zo'n leuke bol vol verrassingen. Een heerlijke lentekleur trouwens, ben heel benieuwd wat je er van gaat maken.
Hier is ook een van de drie kinderen maar blij met gebreide dingen, de andere twee vinden het wel leuk, maar dragen het vervolgens niet.

Anoniem zei

Oeps... vergeten erbij te zetten van welke wol de bol gemaakt is: 100 g (goed geschat!) merino, voor naalden 3,5. Veel plezier ermee. Leuk om te lezen dat de kleuren jullie bevallen.

Oja, het block-print systeem ken ik niet (gelijk eens google-en). De puzzel is één van de zelfmaak-kadootjes :o)

En de volgorde van uitpakken zie je vanzelf terug in de bol, als je gaat breien. De kadoos die niet pasten, heb ik vervangen door een nummertje in de bol. Maar het komt niet zo nou, hoor. Leuk om te zien dat de puzzel enthousiast ontvangen is.