dinsdag 10 maart 2009

One down, one more to go!

Jawel, de eerste bol is afgebreid (ok ok mini beetje over, maar dat brei ik zo af) En kijk wat voor moois er uit kwam rollen!


Soak, for all your fine fibers :-) Twee, al door fae beschilderde potjes, met zaadjes om te zaaien. Een zakje oostindische kers. Dat kan mooi in mijn hanging baskets aan de muur!

Twee prachtig geverfde bolletjes wol die niet helemaal in de theepot muts zijn gegaan (zie foto hierboven) en mooie dingetjes die ik mee kan spinnen.


melkwol!!! yess. het voelt heerlijk zacht aan. Maar eerst ga ik dit spinnen:
de eerste crazy batt van mijn bolmaatjes hand. suuuuper!! ik ben helemaal in het spinnen de laatste dagen en weken. Dus deze batt zal zeer binnenkort gesponnen zijn!!en mijn maatje heeft ook aan manlief gedacht. Ik show even :-) Ramon's hoofd is een beetje groter dan de mijne, dus ik ga met de bolletjes wol uit de tweede foto een rand opzetten. Als dat dan nog niet helemaal goed is (ja beetje pietlut die vent van me), dan hou ik m mooi! Maar super dat je aan ramon hebt gedacht.


En dat was nog niet alles....

twee super lieve gehaakte bloemen. Roze is eventjes kwijt, maar zal zo wel weer opduiken. Hele mooie stekenmarkeerders met pitjes en blaadjes (wat zou de inspiratie daarvoor zijn ;-) en...... een korte verbindingskabel voor mijn knitpicks set. Gelijk ingebruik genomen, geweeeeldig!
Jullie zien, ik ben echt onwijs verwend weer. Bolmaatje super bedankt. Ik denk te weten wie je bent. Heb je me gemailed over een kaardemolen.....??
En dit is voor mij niet eens het einde. Nee Tara's bol ligt nu op me te wachten!! Dus Tara, de volgende blog gaat helemaal over jouw mooie bol! Fae roept voor het slapen gaan dat ik moet beginnen en als ze wakker is dan staat ze al naast de bol om te zeggen dat ik nu echt wat moet gaan doen. NU dus!
8 opmerkingen:

Monique zei

mooi tabitha, en geweldig die crazy batt, ik ben heel benieuwd hoe die opspint, lijkt me ook erg leuk om te doen.

Wendy zei

Mooi, mooi mooi, en dan nog een bol te gaan. Die batt ziet er echt super uit, ben heel benieuwd wat je daar van gaat maken.

Maia zei

Waw, wat een cadeautjes! Ik ben ook heel benieuwd naar die batt, de wol en het breiwel dat het gaat worden. Ook benieuwd naar hoe de shrug er al uit ziet!!!
Maia, ziek met griep, maar kan wel (traag) breien. Al 2 cadeautjes voor de kinderen vrij, niks gebroken bolmaatje, ze zaten goed verpakt!
Bloggen zal voor later zijn, als ik me iets beter voel.

Lizet zei

Wat een verwennerij zeg, het ziet er allemaal prachtig uit! Inderdaad een mooie crazu batt. En melkwol... klinkt super!

Maia, beterschap!

Myrthestiek zei

Prachtig allemaal.

Wat een heerlijke kado's zijn er al uit komen rollen.

Olga zei

hee wat leuk ook iets voor je man!
zo te zien heb jij ook een superbol!

Anoniem zei

Ja, ik denk wel dat je goed zit. We houden het nog even stil voor Sherlock;-), toch?

Anoniem zei

En, wat ik nog vergeet, ook ik ben natuurlijk heeeeeeeeeel benieuwd naar hoe het batt opspint en eventueel breit!! Het was wel waanzinnig leuk om te doen, dat smaakt echt naar meer!