zaterdag 14 maart 2009

Vanuit de ziekenboeg

Was het al opgevallen, de stilte vanaf deze kant van het water? Ik loop hopeloos achter met reageren. Ik zie zoveel geweldigs langskomen. De Worm Scarf van Olga, de geweldige bol die Greetje kreeg, Heleen's sokken (2 tegelijk a la Judith; moest ik zo om lachen), dé doos van Jansje (komt er een vervolgblogje?), en er is nog veel meer, maar daar kan ik nu even niet opkomen. Mijn brein werkt maar op halve kracht momenteel, er is een lelijk virus ons huis binnen geslopen. Eerst ging Leo onderuit, daarna ik. Koorts, bonkende hoofdpijn en een keelpijn waar je U tegen zegt (helaas is het geen keelontsteking, daar kun je tenminste een kuur voor krijgen). Ik loop op paracetamol (anders is slikken echt niet te doen) en elke dag hoop ik dat me beter voel dan gisteren (ijdele hoop tot nu toe :o(.

Oh, ik ben zo'n onrustige patiënt, ik verveel me rot. Gister heb ik mijn klos (alpaca-zijde) volgesponnen en getwijnd. Die hangt nu te drogen. Foto volgt.

Wel een foto nu van mijn One Day Beret.Hartstikke leuk patroon, te gebruiken voor alle garens. Ik durf met stellige zekerheid te verkondigen dat dit niet de laatste baret is die van naalden is gerold.
Later meer. Nu eerst weer eens een beker koud water naar binnen proberen te werken (een straf, geloof me, een straf).

10 opmerkingen:

Een famke zei

Ach wat vervelend zeg, en ook niet de eerste keer voor jullie deze winter! Beterschap allemaal!

Mooie baret! Ga ik misschien ook nog wel eens proberen, mijn eigen baret van de vorige bol ben ik ook nog steeds zo blij mee. Lekker gaan dragen want hopelijk is de winter snel voorbij!

Groetjes Christien

Myrthestiek zei

Hè get, alweer geveld. Heel veel beterschap voor jullie.

Prachtige baret is het geworden. Toch 3 maal scheepsrecht :o).

Groetjes Tessa

Monique zei

Mooie barret, maar jammer dat jullie ziek zijn. Heel veel beterschap.

gnaptor zei

judith, ik ken de keelpijn. wat een verschrikking! ramon is gisteren gewoon thuis gebleven. Zeer! Niet normaal. Ik ben naar de dokter gegaan en die zei idd een virusinfectie. Hij gaf iburofen brui. Normaal slik ik dat nooit, maar man wat helpt dat! Ik heb donderdag ochtend 20 ! minuten gedaan over 2 boterhammetjes.... Zo'n zeer. zucht..
beterschap dus!

Maia zei

Hoi Judith,
hier deze week hetzelfde virus in huis! Ik had het wel minder fel, maar helemaal dezelfde symptomen. Vandaag voelde ik me weer wat rillerig, dacht nochtans dat ik er gisteren vanaf was, dus ziek maar goed uit tot je helemaal beter bent.
Ik loop de hele dag met mijn wisp aan om mijn keel warm te houden ;-)
Hopelijk zijn jullie snel weer beter.

Christel zei

Het is een hele mooie baret.

En beterschap.
Hopelijk kan je het ziekenhuis snel opdoeken

atelierbkh zei

pfieuw.... ik ben blij dat wij de ziektekiemen hebben uitgezwaaid, we zijn nu allemaal weer fit.
morgen overdag zal ik weer wat foto's maken van het vervolgvan mijn bol, ik houd wol over! na het patroon, dus heb nog wat te maken:)

mooie baret is het geworden judith, en ziek lekker uit, want weet nog goed hoe ik er bij lag toen ik griep had!! en dat was idd geen keelpijn, maar wel spierpijn:(

Groetjes Bianca

Olga zei

veel beterschap judith! En hele mooie baret!

gnaptor zei

en ja hoor weer een mysterie foto van judith....... :-)

Lizet zei

Beetje eem mystery photo als je het mij vraagt. ;-)

Veel beterschap voor alle zieken!