woensdag 4 maart 2009

Bolongelukje...

Nou, nou, ik ben een dagje niet online hier omdat ik sinds zondag ineens een baan heb en gisteren werd ingewerkt en er zijn weer allemaal prachtige dingen bezorgd. Wat een tijd en aandacht zie ik weer meiden, heerlijk toch deze groep he!

Helaas ging het hier even mis toen ik begon met breien, de kadootjes een beetje groot en niet zo heel strak omwonden en toen viel alles los, en toen een knoop en toen heb ik manlief om hulp gevraagd. We hebben helaas moeten besluiten om alles af te rollen en de kadootjes in de doos te bewaren, maar wel alles uit de knoop gekregen. Dus de leuke stekenmarkeerders (ik heb ook nog van die rose gehaakte knopen, wist niet zo goed hoe te gebruiken maar dit is een mieters idee zeg!) en de prachtige gevilte bloem-broche zijn al vrij gekomen. Heel mooi en de rest pak ik langzaam aan uit.


Foto van de gevilte bloemen, de grootste is een broche (die ik vast moet houden als mijn moeder langs komt want die had 'm meteen al opgespeld!) mooi, maakt iets simpels snel tot een prachtige outfit. En dan twee paar stekenmarkeerders. De balletjes dus en kleine engeltjes. Wauw, maatje wat heb je veel zelfgemaakt voor me, ik voel me erg vereerd en verrast!

Goed, maar nu dus snel doorbreien en ik pak steeds zelf een pakje en dan komt het helemaal goed. De wol breit heerlijk en ik meng het dus met de gesponnen wol, die ik nog wat kon aanvullen met iets van dezelfde kleur dus zo heb ik waarschijnlijk helemaal genoeg.Lont op mijn spinnewiel, aangevult met wat lont wat er erg mooi bij paste:en samen wordt het dus de cleaves http://knitty.com/ISSUEspring05/PATTcleaves.html

En dan als laatste maar meteen een aanvulling over die baan:
Ik was niet echt op zoek, omdat ik er niet vanuit ging dat ik een baan kon vinden waarbij ik nog steeds op tijd thuis kan zijn voor de kids, wat hier gewoon noodzakelijk is. Toen kreeg ik vorige week een vacature onder ogen van babygebaren.nl waar ze een medewerker administratie en organisatie vroegen, 1 a 2 dagen per week en een groot deel thuis te doen. En dat klonk mij (als voormalig tolk gebarentaal) wel als muziek in de oren natuurlijk. Gesolliciteerd, zondagmiddag op gesprek geweest en het klikte gelukkig heel erg goed. Bijkomend voordeel: de 'baas' komt ook op het AP forum, gebruikt katoenen luiers, helemaal in lang voeden en is het met mij eens dat de kids voor gaan! Wauw toch! Zij zoeken iemand die flexibel is, kan communiceren met de andere (dove) medewerker, een paar keer door de week op verschillende tijden dingen kan afhandelen, en veel thuis wil doen: Mij dus. Vandaar dat ik meteen dinsdag ben begonnen. Superspannend, maar ik vind het ontzettend gaaf!

10 opmerkingen:

Maia zei

Een baan? ik ben benieuwd. Hopelijk heb je nog genoeg tijd om te breien ;-)
Van die pakjes, tja, dat kan gebeuren hè, niet zo erg toch. gelukkig was je wol niet 1 dikke knoop.

Monique zei

Knopen komen hier ook altijd wel weer goed, maar het duurt altijd zooo lang.

Anoniem zei

ik was er al bang voor, had nog een briefje in de doos willen doen om je te waarschuwen. Sorry!
Wat leuk een baan! ik ben ook benieuwd.
groetjes
je bolmaat ;-)

Monique zei

De wol ziet er mooi uit, ben zeer benieuwd naar je vorderingen. de gevilte bloem vind ik fantasties.
Veel succes met je nieuwe baan.

Iris zei

Wat leuk zeg, Jon bij Babygebaren.nl! Ik heb die mensen ooit nog wel gesproken op een dag over natuurlijk ouderschap in Amsterdam. Ik heb ook de dvd met het boekje en dat bij Dido ook gebruikt. Gefeliciteerd hoor!!

Anoniem zei

wauw, geweldig, Jon, die nieuwe baan! klinkt goed!

wat een mooi spinsel!

maia zei

Klinkt leuk, die baan, ideale uren!
En hele mooie kleuren wol, zo snel gesponnen al!! Leuke cadeautjes ook.

Een famke zei

Had ik dit stukje nou over het hoofd gezien of heb je het aangevuld! Wat onwijs spannend zeg!!!
Klinkt mij als de perfecte baan. Veel plezier en gefeliciteerd!

Christien

Heleen zei

Gefeliciteerd Jon met je baan, geweldig voor je! En natuurlijk ook met je bol, wat ziet dat er mooi en verzorgt uit.

Jon zei

Nou, ik kon gisteren dus niet inloggen!

Maar, nee Christien, je had niks gemist. Ik wilde nog foto's toevoegen wat niet was gelukt omdat ik gezellig onverwacht mijn vriendinnetje op bezoek kreeg met een heerlijk italiaans kaasje, dus ik heb het later toegevoegd samen met de foto's.

Bedankt voor de felicitaties!