woensdag 25 maart 2009

breiblok, lente en verhuis-echo

Hier heerst een breiblok: even geen zin in breien. Behalve dan in de magische bol, want dat is meer dan alleen breien. Waarschijnlijk wordt het een longie waarvoor ik een andere bol BFL erbij wil gebruiken voor de bovenste helft. Dat het beslissen daarover niet zo opschiet, komt dan weer door de lente. Die geeft me precies de energie die ik nodig heb om weer eens verder te klussen en op te ruimen: een verhuis-echo noem ik dat. Af en toe hebben we er een en schiet het weer eens op. Afgelopen weken waren de kleinste slaapkamer, de badkamer en natuurlijk de tuin aan de beurt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien toch beginnen breien dan, want er zit wat lente in je bol ook ;-)
Je MBM

Monique zei

Ik zou ook gewoon beginnen met breien, komen er in ieder geval verrassingen uit je bol, later kan je het altijd weer uithalen als het niet bevalt, dan brei je er weer iets anders van , toch!

Maia zei

Soms moeilijk om te beslissen wat te beginnen breien, maar eens je bezig bent en er komen pakjes vrij, dan gaat het hier meestal sneller. Hoewel ik deze keer een erg dikke bol heb! Nog 2 pakjes te gaan. Ik probeer vanavond te bloggen, na 2 dagen internet en email problemen.
Heb jij al gebreid Monique?
Nieuwsgierige Maia

Olga zei

herkenbaar hoor die verhuisecho's (mooie vondst) maar brei toch ook maar een stukje in de pauzes tussen het opruimen ;-))