zondag 8 maart 2009

Aan alles komt een eind.....

Voor Sterre heb ik een bolero gemaakt. Erg ruim is hij niet, maar het rekt goed mee. Dat wordt veel dragen dus. Ik ben tevreden, en Sterre gelukkig ook, want dat was nog de grootste vraag. Ze liet het zelfs trots aan papa en broer zien. En dat zegt wat....
De kleuren staan haar goed. Ze heeft blauwe ogen dus dat kleurt wel mooi. Tsja de romper staat er natuurlijk niet bij, maar ik wilde het haar op de valreep nog even aantrekken. Dan maar zo...
En dan het laatste pakje....Is het niet een beauty? Ik ben er erg blij mee. Ik ga de sjaal zeker vaak dragen want het is iets dat goed bij me past!
En dan het complete pakket:
De sjaal, een leeuwenspaarpot, 120 gram BFL, een dierenboek, vogelvoedsel, de pet, een puzzelboekje en overheerlijke chocolade. En ik wist dat ik nog iets vergeten was, maar dat is de thee en die is al in gebruik, aangezien ik winterglow erg lekker vind. Ooh en natuurlijk de puzzel. Die ligt al tussen het speelgoed. Is ook een groot succes trouwens!
Ik moet zeggen, ik was op het verkeerde been gezet, en had dus een heel ander idee bij wie mijn bolmaatje was. Verrast was ik toen ik het kaartje las. Bekijk het kaartje en wie weet herken je de hint. Verder verklap ik niets.

Lief bolmaatje bedankt voor dit prachtige pakket. Ik heb er erg veel plezier van gehad en ben onwijs blij met de mooie cadeautjes!  ThanXXX!
Christien

6 opmerkingen:

Christel zei

Heel mooi, die sjaal is leuk

Maia zei

Heel mooi shrugje en sjaal!
Het staat jullie beeldig.

Monique zei

Mooie sjaal zeg, en wat staat sterre de bolero goed zeg, geweldig leuk.
Je bent nog niet klaar zie ik, je kan nog gaan spinnen en verven.

Lizet zei

Mooi pakket en een schattige bolero. Past helemaal bij Sterre!

Olga zei

Heel mooi die bolero, staat Sterre heel erg goed! wat een mooi meisje! En heeft jouw bolmaatje dan een hele sjaal gebreid..poeh! Super!!

gnaptor zei

geweldige kleuren die bolero, staat sterre goed! en wat een moois!!