zondag 15 maart 2009

Nieuwe en oude swap:

Wij hadden gisteren S'nB Ruigoord en het was weer erg gezellig. Ik breide aan mijn MB cleaves en Iris aan haar MB sok en zowaar (met een beetje hulp van Dido) was daar ineens een pakje! Snel op de foto gezet:

Samen uitpakken (mooie meid he die Dido!):


En hier zie je wat het kadootje is, goed kijken, nee geen stokjes voor in de tuin, het zijn wierookstokjes!


Maar de titel zei al, nieuwe EN oude Swap:
Wel, een van de eerste swaps die we deden, najaar 2007, toen stuurden we iets zelfgemaakts naar ons maatje en ik ontving van Lizet een prachtige jurk/tuniek voor Blossom. Zo zag hij er uit op 20/11/2007:


En ze deed hem vrijdag weer aan en toen dacht ik, ik maak nog eens een foto waarop je kunt zien dat hij en nog steeds erg mooi is, en nog steeds heel erg leuk staat (vraag maar aan Iris, want Blos had hem gisteren........ ook weer aan ja)


Ik brei nog steeds hard door aan mijn Cleaves. Eerste mouw is klaar, tweede ben ik bijna bij de eerste meerderingen na de manchet dus ik heb nog even te gaan. Ik doe mijn best maatje, ik brei zo snel mogelijk, maar Blossom is ook nog jarig as woensdag dus het gaat allemaal tussendoor. Hij wordt wel erg mooi!

9 opmerkingen:

Monique zei

Leuke foto's, en wat lijkt me dat gezellig, zo samen breien.
Ben ook wel nieuwsgierig naar je cleaves hoor Jon!

Maia zei

Leuk om te zien! Het jurkje is nog steeds mooi.
Ben jij dat op de foto, Jon?
Ik krijg altijd zo'n zin om daar eens te gaan kijken, 'Ruigoord' klinkt zo avontuurlijk.

Iris zei

Wat leuk Jon om terug te zien! Leuk dat je het erop hebt gezet! Ik vind je cleaves erg mooi worden trouwens en het was weer heerlijk daar op Ruigoord!

Judith zei

Oh boy, wat een blont moment had ik zonet. Hoe kronkelig kan je brein werken, ik zie een foto van Iris en Dido en ga er dus meteen vanuit dat het bericht door Iris is geschreven. Breien op Ruigoord, dat klopt bij Iris. Ik lees Cleaves en denk: 'Goh, wat grappig, Iris breit ook een Cleaves, net als Jon'. Ik vind het knap van Iris' oudste dat ze een sok breit en vraag me nog even af hoe oud zij ook alweer is. En gek genoeg dringt het totaal niet tot me door dat Iris' dochter helemaal niet Iris heet, maar Tara. En bij de volgende foto's denk ik: 'Huh, dat is toch Blossom (zulke pretwangen herken je met je ogen dicht), waar komt die nu ineens vandaan? En ja hoor, dan begint het muntje te vallen (heeeeel langzaam). Dit bericht is niet van Iris, maar van Jon. Tjonge jonge, dát heb ik me even snel door. Laat ik het maar aan mijn keelpijn wijten, anders zouden jullie nog gaan twijfelen over de scherpheid van Sherlock ;o)

Doeg,
Judith, die nog bij 6 bollen in het duisternis tast over de afzendster.

Myrthestiek zei

Ja dat was zeker even blonD LOL.

Heel leuk verslag en wat een mooie foto's.

Groetjes Tessa

Judith zei

Hoi Tessa,

Ja maar, ja maar, ik schrijf blont altijd met t. Dus dat is niet echt blond, maar gewoon bewust. De rest was wel écht heel erg BLONDT :o)

Doeg,
Judith

Anoniem zei

Ha, ik dacht al dat dat iris was.
Maia, ook een beetje suf vandaag

Lizet zei

Leuk om elkaar op die manier te ontmoeten!

En ook om het jurkje nog eens terug te zien natuurlijk. :-)

Christel zei

Ik ben benieuwd hoe het eindproduct eruit ziet :)