donderdag 26 maart 2009

Einde in zicht


Even een update van mijn gebrei:ik nader het einde van mijn bol, ik denk nog 1 pakje te gaanIk moet wel nog beslissen hoe ik nu juist verder ga breien, ik probeer waarschijnlijk een boord in een paar naalden rechts of denk er ook over om gewoon af te zetten, maar ik vraag me af of het dan erg zou oprollen.Ik heb nog 2 kleine bolletjes om een klein mouwtje eventueel aan te breien of de armsgaten en hals met haken af te werken.Uit de bol rolden nog: een vingerpopje voor Viggo waar hioj graag 'opeten' mee speelt, hij hapt het popje aan zijn kopje van mijn vinger. Voor Finn een doosje krijtjes voor in bad, al uitgebreid getest en ze wassen netjes weer af ;-). Voor Mauro nog een pakje super coole Harry potter kwartet kaarten waar ze meteen mee begonnen spelen en ook meteen ruzie maakten.Nog een reep chocolade, o en al eerder een pakje nougat dat bij manlief heel erg in de smaak viel.3 zakjes kool aid, die ik goed kan gebruiken want mijn voorraad is goed geslonken de laatste tijd.


En dan de foto's.

Intussen ben ik alweer 12 rijtjes verder en denk ik dat het ongeveer lang genoeg is. Vanavond probeer ik nog eens te passen.

Ik ben heel erg blij dat ik weer iets voor mezelf gebreid heb! En een lace patroontje! Dat lukt mij alleen maar met een magische bol ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh maia, ik vind hem zo mooi worden. Was heel benieuwd hoe de wol zou opbreien. En wat goed dat de cadeautjes goed ontvangen zijn.

De nougat heb ik met moeite kunnen bewaren voor in de bol. Manlief zat er hier ook steeds op te azen!

Monique zei

Dat ziet er al heel mooi uit Maya. Het heeft wel wat weg van mijn vestje voor Robin.
Jammer dat het dan alweer bijna voorbij is, de bolpret. nou voor mij nog niet hoor. ik moet nog beginnen.

Anoniem zei

Ha, wat goed zeg! En mooi!