woensdag 4 maart 2009

Mijn magische verrassing!

Hier even de verdere uitleg van mijn eerder berichtje dat mijn magische DOOS is aangekomen.
Ik had dus eerder deze dagen een berichtje gehad dat mijn bolmaatje het verkeerd begrepen had, en dat de doos met inhoud iets anders zou zijn, nou je begrijpt, ik werd erg nieuwsgierig, mede dat dit ook betekende dat ik misschien wel snel mijn doos zou ontvangen. En ja hoor daar kwam hij dan, vanmiddag om 10 min voor twaalf, (moet om 12.00 de kinderen van school gaan halen) dus je begrijpt toch nog maar even snel de doos geopend, en mijn verbazing was groot. Er kwam een reusachtige bol lontwol uitgesprongen. zoals je hier op de foto kunt zien.
Je begrijpt met net een nieuw spinnewiel, ben ik hier enorm blij mee, ook nog met het feit dat ik hem zelf mag verven.
Na de bol lont uit de doos gehaalt te hebben, zag ik tot mijn verbazing nog meer bolletjes wol liggen, twee paarse bolletjes met merino, katoen en nylon. twee creme bolletjes van merino met babycamel, en een mandje met een rode zakdoek.

Op speurtocht naar een briefje van mijn maatje ontdekte ik in de zakdoek een potje jam. Lijkt me heerlijk, wat voor jam is het , maatje?

Verder kwam ik nog een naar schaap ruikende mooie bruine gesponnen wol tegen, voelt zelfs nog vettig. Ziet er goed uit, zelf gesponnen, maatje?
Dan hebben we nog niet alles gehad, nee er zat nog een mandje in met gekleurde wolletjes, en twee soort naalden. Ik heb nog nooit gevilt, behalve in de wasmachine, zijn dit viltnaalden?
Je begrijpt mijn verbazing, Magische bol? neeeeee, een magische doos VOL met heeeeel veeeeel WOL. Maatje, desondanks ben ik erg blij met deze enorme hoeveelheid wol, Voelt als erg verwent. Laat je zeker de resultaten van alle wolletjes zien, maar dat kan met deze hoeveelheid nog wel even duren.

10 opmerkingen:

atelierbkh zei

ik denk in ieder geval wel dat ik weet wie je magische bol maatje is,maar idd meer een magische doos mét heeeeeeeeel veeel wol dan een magische bol, maar wel ontzettend leuk om te krijgen!!!

ik kan me levendig voorstellen hoe je gekeken en gelachen hebt, het is idd wel erg comisch.
en heeeeeel lief van je maatje, zoooo veel, jij bent voorlopig nog wel zoet:)

Groetjes Bianca waar inmiddels zelfs het woord verveling in het woordenboek begint te sluipen nu er bijna geen oppaskinderen zijn. en de hele dag hobbyen is 2 dagen leuk, maar 3 weken is toch effe anders en heb nog 5 weken te gaan minimaal!en mijn huis is inmiddels spik en span dus ja..... wat doe je dan, ik kan nie kiezen.

atelierbkh zei

sorry pc deed raar, nu staan er 2 verwijderde reacties, maar 3 keer dezelfde reactie is niet nodig lijkt me:)

Groetjes Bianca

atelierbkh zei

oh en het zijn zo te zien viltnaalden, heb ze zelf ook van de week uitgeprobeerd, errug leuk, ben allemaal poezenspeelgoedjes aan het maken, lekker simpel, veel mogelijkheden en erg verslavend. kijk wel erg goed uit voor je handen, die van mij zijn wel lekgeprikt nu!

groetjes Bianca

Monique zei

Viltnaalden, ja dat dacht ik al. Wel leuk. kan ik dat ook eens uitproberen.
Maar he ..... Ik zou wel drie weken kunnen hobbyen hoor.

Jon zei

Monique, niet schrikken hoor maar als je voor het eerst vilt dan breken de naalden ontzettend snel. Het is wel ontzettend leuk om te doen.
Misschien een iets andere magische doos, maar wat een heerlijkheden zitten erin zeg, lekker verwent en in ieder geval met veel zorg samengesteld.

Myrthestiek zei

Geweldig wat een magische verrassing/bol/doos :o).

We zijn wel even zoet met het volgen van jouw vorderingen met deze swap LOL.

Veel plezier met al het moois.

atelierbkh zei

ja ik dacht dat ook wel te kunnen alleen hobbyen, maar op een gegeven moment weet je niet meer wat je dan weer gaat doen, spinnen, breien, naaien, vilten, kralen, weven zagen, schilderen, er zijn er te veel en voor je het weet is je dag gevuld met alleen bedenken met wat(nu inmiddels wel onder het breien, is toch leuker tijdens het nadenken.maar hobby lijkt zo effe geen hobby maar dagvulling, ach ik ben gewoon een raar mens met een gek hoofd dat niet weet wat het wil. denk dat het gewoon té stil is zo zonder de kids:)

Groetjes Bianca die niet tegen de stilte kan, tenzij het te druk is dan is het heerlijk, ach ben beetje tegenstrijdig hier en daar:)LOL

Een famke zei

Dit is toch iets waar je heel blij van wordt! Ondanks dat het niet helemaal een magische bol is! LOL

Christien

Olga zei

wauw, dat is pas eenverrassing! En wij willen naturlijk alles zien wat je ervan maakt! ;-)

Lizet zei

Oh Monique, wat een super magische bol! Inderdaad net even anders, maar wat een heerlijkheid om zoiets te krijgen.