zaterdag 7 maart 2009

begonnen!


yep, ik ben begonnen. ik ga lacey voor fae maken. Ik gebruik Tara's bol en mijn bol ervoor. ik heb nog geeeeen idee wie mijn maatje is. Ben ik nou zo suf :-) Beetje slechte foto's maar het is half 1. Ik heb doorgebreid tot aan de mouw en natuurlijk tot aan een paar kadootjes :-) Al een heerlijk thee boek, mooie glitterdingetjes voor in een spinwolletje en..... een theemuts. Die moest ik natuurlijk hier laten zien :-) Prachtige kleuren! Op de foto niet zo mooi als in het echt. Zelf geverfd bolmaatje?? En je schreef dat ik er ook een wolbroek van kon maken, Dat ga ik dus niet doen, hij past mn theepotje perfect! Maar er zat ook nog wol in, die kan dus voor een wolbroek gebruikt worden? Mn zusje krijgt heel binnenkort haar eerste kindje en die moet nog ieniemienie broekjes.
Ik ben nog niet aan kadootjes van Tara's bol gekomen. Sid vond zijn gevilte bal wel prachtig! En mink ook zijn cars pennenetui. Morgen weer verder breien. Ik denk dat ik ook iets moet gaan verzinnen om uit te komen. Ben bang dat de merino gesponnen wol niet genoeg is. Maar dat los ik op!
Mijn blogjes worden dus een beetje een combibol verslag. Tara en bolmaatje, ik geniet me suf!

10 opmerkingen:

Monique zei

Oh, wat leuk die theemuts, Geweldig mooi zeg.
Die twee bollen passen ook goed bij elkaar zeg. ben benieuwd naar het eindresultaat. Ziet er nu al leuk uit.

Myrthestiek zei

Mooie combo van wolletjes. Dat wordt een prachtige Lacey.

Lieve theemuts, wat heeft iedereen toch ineens met theemutsen ??? :o)

Groetjes Tessa

Anoniem zei

Hi hi, volgens mij gaat er iets niet helemaal goed in de volgorde van uitpakken. Ik heb vast een denkfout gemaakt. Voor de theemuts (met bol) kwam eerst iets anders. Maar goed, maakt ook niet uit. En ik ben erg blij dat de theemuts past! En ja, deze is inderdaadd zelf geverfd, moet zeggen dat ik 'm bijna met een beetje pijn in mijn hart heb weggeven, maar het is je gegund!

Maia zei

Heel mooi shrugje gaat dat worden en mooie theemuts en onderzettertje ook!

gnaptor zei

bedoel je de thee? dat en de nougat was er idd ook al uitgekomen, dat zat er los bij. En dat theeboek. of moet er nog wat anders vrij komen :-)

De fantastische batt (eerste van mijn maatje en dus een erg goede clou!!!) is er ook uit. wauwiiieee, ik heb zoveel nog dat ik moet en wil spinnen en breien dat ik die nog even laat liggen.... als het me lukt. foto's volgen

Anoniem zei

Welke bol ben je begonnen, de grote of de kleine? Het was de bedoeling dat je met de kleine begon, ik geloof met roze bloem.
Er moet inderdaad nog iets vrij komen, een nr. volgens mij van een pakje dat er los bij zat, net als de theemuts.

gnaptor zei

oeps..ik ben met de grote begonnen. Zit er ook meer op de ene bol dan op de andere? ik haal het namelijk nit zoals ik m nu brei.

Anoniem zei

Op de grote zit beduidend minder dan op de kleine, gek he? :-)

gnaptor zei

de kleine bol die ik nu doe heeft dus meer wol.... ok, dan ga ik het dus ws toch halen zoals ik bedacht had. Ik heb wel het polsstuk (tara's bol) van de merino afgehaald omdat ik dit toch nog wil verlengen. Dan brei ik daar nog een stuk aan en zet het dan weer aan elkaar met een kitchener steek (heet dat geloof ik) , daar zie je dus niks van. Maar dan hoef ik weer geen truuken uit te halen met het merino rugpand.. als u begrijpt wat ik bedoel

tabitha, met een heerlijke lummel dag!

Anoniem zei

Ja, als ik het goed onthouden heb, zat er op de kleine streng (grote bol, door groot kado) 29 windingen en op de grote streng, kleine bol dus, 49. Volg je mij nog??
Inmiddels al een idee wie ik ben? Ik dacht dat je dat na die batt wel zou weten, daarom had ik die als laatste gepland:-)