dinsdag 3 maart 2009

Uitgehaald en weer opnieuw begonnen en weer uitgehaald en weer opnieuw begonnen en weer uitgehaald en weer opnieuw begonnen


Mijn MBM is wel nieuwsgierig hoor *grijns* Ik kreeg een berichtje op mijn blog of ik mijn cozi al uitgehaald had of niet. En ja, ik heb mijn cozi al uitgehaald en heb al 3 keer een ander project opgezet. Er was nog wel een cadeautje uit gerold, namelijk een fantastische slab voor Amelie, lila, met haar naam en een pipi! Helemaal geweldig.

Allereerst geprobeerd om er een bredere kabel tussenin te zetten. Maar ik moest zoveel tellen en uitrekenen en daar zijn mijn hersenen op het moment even niet toe in staat (nog steeds een slaaptekort). Dus die heb ik ook maar weer uitgehaald. Toen een andere neck cozi op gezet en die werd weer te breed en wist niet of ik daar dus genoeg wol voor zou hebben.

Nu ben ik begonnen met de Irish Hiking Wristwarmers en dat is een blijvertje. En hoe ironisch, ik had dus ook het patroon van de nekwarmer ervoor kunnen gebruiken. Het is namelijk gewoon een recht gebreid lapje met kabels die je aan het einde in elkaar stikt tot een tunnel met een strategisch geplaatst gat voor je duim. Het wordt echt heel erg mooi en ideaal voor straks in de speeltuin. Kan ik lekker breien zonder koude handen te krijgen terwijl Simon in de zandbak zit.


Groetjes Wendy

5 opmerkingen:

Monique zei

Die polswarmers zijn ook erg mooi, en inderdaad erg handig om buiten te breien als het nog niet zo heel warm is.
En wat een schattig meisje zeg met zo'n enorme mooie slab.

Judith zei

Oh jee, jij verdient wel het uithaalrecord van deze magische bollenronde. Wie weet, brei je de Neck Cozi nog eens van je eigen gesponnen wol, ook ongetwijfeld erg mooi.

De polswarmers zien er goed uit, lekker behaaglijk warm. Dolkomisch dat je daar dan eigenlijk je rechte kabellap voor had kunnen gebruiken. Als we toch eens alles van tevoren wisten hè?

Je mooie meisje ligt er geweldig bij, zo met haar nieuwe slab. Het lijkt wel een jurkje zo :o)

Myrthestiek zei

Fantastische slab.

Zo hou je wel heel lang plezier van je bol ;o).

gnaptor zei

ik moet nog beginnen en hier breien en rippen ze wel 6x de bol in en uit :-)

en een geweldige foto van amelie!

Lizet zei

Heel mooie slabber!