dinsdag 10 maart 2009

Einde bol..


Het ging zo snel..vorig weekend breide ik de "worm kol" voor mezelf van mijn magische bol, in een keer! Ik was er haast beduusd van haha. Maar het was wel een feestje, super wat er allemaal uit de bol rolde, ik ben echt meer dan verwend!!
En oh maatje (ik weet allang wie je bent natuurlijk maar hou het nog even geheim voor Sherlock) die wol is zoo mooi, zo zacht en zo prachtig van kleur! En ik draag de kol elke dag, precies het kledingstuk wat ik al de hele winter miste! Geen lastige lange sjaal uiteinden meer als ik Jana in de draagdoek heb. En Nina is elke dag in de weer met de krijtjes, tekenend en met stemmetjes voor elk diertje ;-)
Ik had dit al eerder willen schrijven maar ik was ziek vorige week
En ja ja ja! Ze zou me aan het spinnen krijgen..een door haar man gemaakte spintol met oefenwol en ook nog hele mooie geverfde BFL voor daarna! Maar door het ziekzijn nog niet verder gekomen dan zoeken naar hoe het moet, komend weekend zoek ik mij een rustig hoekje om het eens te gaan doen.
De kleurtjes van Nina, en Jana blij met haar zebrabeest. De tekening helaas niet te zien op de foto.
En een heel mooie fotolijstje, een super leuk en mooi spelletje, badolie, boekje voor weekendjes weg en het mooiste: een zelfgevilt boekje om gesponnen wol in bij te houden!
Niet goed te zien op de niet gedraaide foto: in Nina's hand een setje diertjesknijpertjes.
En nog een hele leuke verrassing uit de bol: voor beide meisjes eenzelfde mutsje! Zo schattig als ze die zlletwee ophebben! Maar ik heb Nina nog niet kunnen strikken voor een foto dus die komt nog.
De bovenste foto had hier moeten staan, maar ik krijg hem niet hier..maar dat is dus een van de mutsjes! Mooi hè!
Lieve bolmaat; heel heel heel erg bedankt het was echt heerlijk de bol te breien!!!

9 opmerkingen:

Wendy zei

Wat een mooie cadeaus zijn er weer uit komen rollen. Wat doet iedereen toch zijn best. En die kol ziet er echt goed uit!

Maia zei

Heel mooie col en zo'n leuk mutsje, Jana ziet er zo 'groot' uit!
Heel veel cadeautjes zeg!!

Anoniem zei

fijn dat je zo hebt genoten, en een hele goeie keus voor de wol!

Ja ik wilde je niet pushen hoor :-) Ik was gewoon heel benieuwd naar de baretjes en of die wel paste bij de meiden. Beetje kneuterig om twee meiden hetzelfde aan te trekken, maar toch ook wel erg schattig vond ik :-)

Jon zei

Leuk hoor allemaal, en ik ben weg van die Worm-kol. Heb je zelf de Worm scarf veranderd of is het een bestaand patroon? En je kunt hem dichtdoen met die knoedeltjes? hij ziet er geweldig uit!

Monique zei

Hij staat je prachtig, die wormkol. en Jana ziet er ook mooi uit met haar mutsje.
De spintol met de wol is ook geweldig zeg, als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je alleen maar meer meer en nog eens meer. Jij bent ook aardig verwent met prachtige cadeautjes.

Myrthestiek zei

Prachtige col. Hele lieve muts en geweldige kado's. Leuk hoor!

Olga zei

hoi Jon, het is gewoon het patroon van de worm scarf maar dan meer steken en na de hals met custom fit raglan meerederingen, en de worms heb ik door elkaar gevlochten als sluiting, dus ik trek hem over mijn hoofd heen aan
groetjes olga

Lizet zei

Prachtige col, staat je heel goed. Ook een heel lief mutsje voor Jana. Mooie bol weer!

Iris zei

Wow, ook al zo mooi allemaal. Vooral de col, ben ik helemaal weg van!!
Wat gaan jullie allemaal hard zeg. Ik ben nog steeds met mijn eerste sok bezig, maar ik nader wel de teen.