zondag 5 oktober 2008

Zomerbollen tot de herfst

lieve bolmaatje,
ik heb je lang laten wachten, en ook de anderen die graag foto's zien natuurlijk.
De dagen vliegen hier voorbij en het bloggen kwam er maar niet van,
maar nu dus een verslag! En foto's!!
Mijn bol werd eerst een shrugje, met een kantje aan de mouwrand en onderaan de rug.

Er rolden snoepjes uit die al op zijn, een heel handig tasje voor kleine breispulletjes (in gebruik), rijentellers (in gebruik), een armbandje of enkelbandje met minuscule belletjes die toch heel helder rinkelen, heel mooi, een paar leren slofjes voor Viggo die hij net nodig had en die al perfect passen met nog wat groeiruimte ( hij vraagt soms zelf om ze aan te mogen en heeft ze al elke dag aangedaan sinds ze uit de bol rolden!) Finn en Mauro kregen een tertris computerspelletje waar ze heel blij mee zijn, maar dat Viggo telkens probeert af te pakken omdat het zo'n mooie geluidjes maakt. Als hij het te pakken krijgt, staat hij er mee te dansen.
Het laatste pakje was een kleine projekten tasje in een heel mooi stofje dat ook al in gebruik is.

Ik krijg alle fotokes niet in dit bericht, dus de rest komt straks.

Toen had ik nog wol over, en begon ik aan een muts voor Viggo. Geen proeflapje gebreid en me vooral laten leiden door de bamboebreinaald (nog een cadeautje!)uit mijn bol die ik wilde gebruiken en de rijentellers. De muts is helaas veel te klein. Ik heb ook nog redelijk wat bol over. En de zomer is nogal bruusk overgegaan in herfst en koude. Vandaar dat ik eraan denk om het mutsje af te trekken en mijn shrugje te verlengen, zodat het een lange mouwen shrug wordt. Wordt nog vervolgd dus.

Lieve bolmaatje, al je cadeautjes waren een schot in de roos, de wol zelf heeft hele mooie schakeringen en ik voel me heerlijk verwend. Het boek is nog niet uit, dus daar kan ik nog een tijdje van genieten. Bedankt voor een hele fijne zomerbol!4 opmerkingen:

Heleen zei

Wat een mooie wol zeg! En heel leuk de shrug. Goed idee ook om er lange mouwen van te maken.

Monique zei

Inderdaad hele mooie wol, en leuk dat we in de herfst nog foto's zien van de zomerbol, wat gaat de tijd toch snel. Maar zo te zien ben jij ook goed verwend. Leuk hoor! Dat mutsje is ook heel leuk, kun je eventueel ook voor een pop gebruiken, en later uithalen als je nog meer wol nodig hebt.

Lizet zei

Heel mooie wol en shrug, ook erg leuke kadootjes. Ik zie het al helemaal voor me, zo'n kleine dreumes die staat te dansen op de muziek van een lcd spelletje. ;-)

Myrthestiek zei

Hele mooie kleuren en het is een prachtige shrug geworden.