donderdag 23 oktober 2008

Klaar!

Onze Magische Bol staat ingepakt en klaar om zo richting het postkantoor te gaan..... en ineens realiseer ik me dat ik het patroon niet meegepakt heb. Aiaiai, wat dom!

Nou ja, Maia, het patroon komt dus nog jullie kant op. Ik maak de doos nu niet meer open, nu hij net zo vakkundig (want met hulp van D.) is dichtgeplakt. Ik stuur het je via de mail, oké? Niet nu gelijk, want dan is de verrassing er al vanaf. Ik ben het weekend weg en stuur het patroon zondagavond naar je toe (dan ben ik weer online).

Groetjes,
Judith, die zo eens gaat bedenken wat er allemaal mee moet dit weekend (bovenaan de lijst: breiwerk en MP3 vol podcasts, want lange reis voor de boeg) en wat ze graag wil zien/voelen/ruiken/voelen/kopen op de Handwerkbeurs :o)

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Spannend allemaal! Hier zijn we ook klaar.

Veel plezier op de handwerkbeurs !!!

Monique zei

Leuk, Wanneer ga jij naar de handwerkbeurs, ik ga zaterdag, en verheug me er nu al op. Als ik me maar in kan houden!!!!

Judith zei

Hoi Monique,

Ik ga zaterdag met een vriendin naar de HB. Ik vertrek morgenochtend en kom zondagavond weer terug. Ik heb er zoooooo'n zin in.

Waar ben jij aan te herkennen? Ik aan mijn zwarte schoudertas met geweven rozerode flap (het weefsel nam ik mee uit Bolivia) :o)

En aan mijn paarse rugzak die hoogstwaarschijnlijk uitpuilt met allerlei leuks en wolligs....

Doeg,
Judith, die beslist even neerstrijkt bij de breitafels met een gedachtenloze sok.

atelierbkh zei

ik ben zaterdag ook op de handwerkbeurs te vinden samen met mijn oma en een vriendin van mijn oma.
dus mochten jullie een oma(70er)en een 26 jarige en een dame die doof is zien lopen:) that's us:) oh en ik loop in een zwart wit gemelleerde lange manteljas rond:)

groetjes Bianca die erg druk is nog met de breiwerkjes, en met 2 nieuwe kittens in huis schiet dat niet op:( ze breien rustig mee...... met hun tanden en nagels!!! maar ach het komt nog wel af..... toch??
helaas heb ik in de vakantie verdomd weinig kunnen breien.

Judith zei

Hoi Monique,

Plannen zijn gewijzigd. Paarse rugzak blijft thuis (helaas, want het is mijn ouwetrouwe-gaat-al-jaaaaaaren-overal-mee-naar-toe-en-heeft-al-heel-wat-van-de-wereld-gezien-partner :o) en blauw-met-gele-vlakken-rugzak gaat mee.

Wie weet, tot zaterdag.

Doeg,
Judith, moet zich haasten nu om de boot te halen.

Jon zei

JUDITH!!! waar was je nou?? ik heb je gezocht, kon geen vrouw met blauw met gele vlakken rugzak ontdekken en ik wilde je zo graag eens in het echt ontmoeten!! jammer hoor...

Ook geen dove oudere dames met 26 jarige Bianca gezien, jammer jammer jammer.

Maar het was wel heel erg leuk op de beurs, weinig gekocht, maar veel plezier gehad. En nu ben ik MOE!