dinsdag 28 oktober 2008

MKB: 'Ik denk dat Myrthe denkt dat ik jarig ben...'


Lieve Myrthe,

Wat een prachtige dingen heb ik vandaag van jou gekregen! De wol is heel mooi geverfd en mamma is al begonnen aan de muts. Helaas heeft ze nog maar een klein stukje gebreid en toen alles weg gelegd, ze zegt dat ze morgen pas weer verder zal gaan.
Gelukkig heb ik al hele mooie kadootjes mogen uitpakken en door flink aan de bol te schudden, zijn alle coins er nu wel uit, denk ik zo. Ook heb ik wat extra geholpen de bol wat minder omvangrijk te maken door er alvast wat kadootjes uit te trekken (en uit te pakken).


Heel hartelijk bedankt!
Knuffel van Dorrit.

Lief is ie he!


Dit heb ik allemaal uit de bol gehaald terwijl mamma zat te breien. Een echte prinsessenjurk voor als ik naar het zwembad ga (noot van mamma: ze denkt dat het een versierd zwempak is en vindt het prachtig!), een vriendenboekje waarin Myrthe al iets over zichzelf heeft geschreven, letterstickers, bubbles, een potlood met gum, heel veel pleisters en coins. Mamma heeft vergeten om die heerlijk ruikende olie op de foto te zetten die je hebt gemaakt. Gisteren voor het slapen gaan heb ik me daarmee ingewreven.
Dit zal er allemaal bij om meteen uit te pakken. Een puzzel; een voorleesboek over een schaapje, spinnen,, verven en breien; een activiteiten boek en een grondkleurplaat.
Dit is de bol zelf. Mooi is ie he!

Lekkere koekjes zijn dit. Van de Bibaboerderij, dat zag ik laatst op tv.

4 opmerkingen:

Myrthe zei

Jippie, fijn dat je het leuk vindt. Er zijn wat extra kadootjes voor je in de doos gegaan, omdat mama nog een "nieuw-huis-pakketje" zou maken toen jullie verhuisden, maar dat kwam er nog steeds niet van :os.

Hopelijk zijn er geen dingetjes beschadigd of kapot door het azijnbad die de doos onbedoeld gekregen heeft ? Had ik toch de doos zelf moeten brengen (LOL) !

Knuffel terug.

Judith zei

Wauw, wat een doos vol verrassingen!

Doeg,
Judith

Olga zei

Hmm dat lijkt me een heel leuk pakje om te krijgen!!
En wat heb je een mooie jurk aan!

Monique zei

Nou, nou, jij wordt verwend zeg, dat is een echt feestje daar. we zullen zien wat mama voor moois gaat maken van die geweldig mooie wol. Heel veel plezier.