maandag 6 oktober 2008

Kal 1: nieuwe foto

Zonder flits, op het bloemetje (hebben wij het zelfde toestel?) kijken of het zo duidelijker is:en ja, ze lijken wel heel erg op elkaar he! Maar het is dan ook een prachtige kleur!

groetjes, Jon.

4 opmerkingen:

Een famke zei

De gelijkenis is grappig vind je ook niet?
Het is inderdaad een mooie kleur!

Weet je al of je hem gaat voeren?

Groetjes Christien
(met een canon ixus 9015)

Maia zei

Ik twijfel tussen 2 wolletjes voor mijn brea. hebben jullie al een zicht op hoeveel wol je precies nodig hebt? er staat 100 gr maar dat lijkt me zo weinig. Van de ene wol heb ik meer, van de andere 1 bol van 100gr. beide zijn om dubbel te nemen om te breien.
Twijfel twijfel, ik ga vandaag alleszinds nog opzetten.

Een famke zei

Hoi maia.

Je hebt een zijde nog geen 100 gram noddig. Hangt natuurlijk wel af van de looplengte en dikte van de wol.
Ik heb dubbel draad gebruikt voor pen 4 , dubbel op naald 6. Ik denk dat je er met 200 gram wel komt. Afhankelijk van hoe je het hengsel maakt.

Ben benieuwd naar jouw brea!

Christien

Heleen zei

ik heb ook altijd zo'n moeite om een foto te maken die lijkt op de werkelijkheid. Een bevriende fotograaf zegt altijd dat een foto juist niet op de werkelijkheid moet lijken, maar dat het juist de kunst is om er iets mooiers van te maken. Maar dat willen wij hier juist niet!
Maar goed: mooie resultaten en wat gaan jullie snel! Ik heb, na 3 uitprobeersels voor de juiste naalddikte en dubbele draad of toch niet, nu een pen of 8 gebreid. Het is leuk om te doen. ben ondertussen alleen ook nog wat kleding voor Mathilde aan het maken. Ja, dan schiet het niet op he!