woensdag 8 oktober 2008

MKB: Ook wij zijn lekker op weg...

Hoi Mauro en Finn,

Jullie wol hebben we gisteren geverfd. Zelf vinden we de kleuren erg mooi en we hopen dat jullie er ook zo over denken. We hebben (eindelijk) bedacht wat we voor jullie gaan maken. Alle eerdere ideetjes bleken toch niet erg haalbaar. Maar nu hebben we iets leuks bedacht, waar Djerry erg enthousiast over is. We gaan vanavond samen aan de slag (Djerry is niet zo verschrikkelijk creatief en knutselig, dus die heeft wat hulp nodig).

Maia, vind je het belangrijk als de pakketjes een beetje tegelijk worden verstuurd-aankomen? Zullen we daar iets over afspreken? Of gewoon de einddatum aanhouden (15 oktober is dat toch)? Ons maakt het niet zoveel uit, maar we willen natuurlijk met alle plezier rekening houden met jullie wensen (misschien is het toch niet echt helemaal goed te plannen met de buitenlandse
post?).

Doeg,
Djerry en Judith

1 opmerking:

Maia zei

Hallo Djerry en Judith,
wij zijn hier gisteren ook bezig geweest aan een zelfmaakcadeautje! Wij moeten wel nog verven. Misschien toch het leukst als we een beetje dezelfde datum aanhouden? We gaan morgenavond wel op weekend, zondag terug, dus ik zou graag pas versturen vanaf de 18de, als dat goed is? Ik zou ook de 25ste van in Nederland kunnen versturen, dat is wel nog een week langer wachten, waardoor het dan misschien kwa aankomen weer op hetzelfde neerkomt?