dinsdag 28 oktober 2008

MKB: De bol is er!

Joepie, Djerry's bol is vandaag gebracht. Vol ongeduld maakte hij de doos open. De wol viel goed in de smaak. Wat een toeval dat wij voor Finn bijna dezelfde kleur(en) hebben gebruikt!


Djerry pulkte gelijk een kadootje uit de bol (lang, plat), maar die heb ik snel weer terug gestopt. Helaas, jongen, dat is niet de bedoeling van een magische bol. Toen kreeg ik te horen: 'Oké, dan ga je nú beginnen met breien'. Hoezo ongeduldig? Van wie heeft hij dat toch ;o)





Snel, open die doos!

Er zit fijne, zachte sokkenwol in. En het worden dus ook sokken. Een paar met lange boorden voor Djerry. En misschien is er dan nog wat over voor een paartje voor onze kleine man.

Ik heb dit weekend op de Handwerkbeurs 'The Little Box of Socks' gekocht en daar hebben we samen dit patroon uitgezocht. Afwisselend genoeg om niet saai te zijn, simpel genoeg om er niet al te lang over te doen (ik zei toch al: ongeduldig typje die Djerry). En toevallig ook in groen :o)




Zodra de jongens op bed liggen, zet ik de eerste sok op. Leuk, ik heb er weer helemaal zin in (zelfs nu de inhoud niet voor mij is ;o).


Goed, nu wil Djerry iets schrijven voor Finn en Mauro.



Hoi Finn en Mauro,

ik vint mijn bol heel mooi en ik ben ook een beetje nieuwschierig wat er in zit

en judith maakt er heele mooie sokken van

en wat een mooie teekening heb je getekent finn

vonden julie mijn kadootje ook mooi ik denk van wel

heben julie hem al aan je jas of tas of vest of je nek

ik zeg een ding het is heel erg leuk

groetjes van djerry


Doeg,
Judith

3 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Prachtig pakket en wat een mooie wol. Leuk patroon hebben jullie gevonden ervoor.

Ik zou ook echt niet weten van wie hij dat ongeduldige heeft :D.

Lizet zei

Mooie wol! En inderdaad een leuk patroon.

Hoezo ongeduldige kinderen?? :-)

gnaptor zei

wat leuk en mooi allemaal!! ok alleen ik en bianca moeten versturen nog en dan is de bolleruil compleet. Ik heb er ook zin in en mink helemaal :-)