dinsdag 28 oktober 2008

MKB: gebold!

Jawel we hebben gebold. Sid heeft vanmiddag 3,5 uur! liggen slapen, dus mijn huiswerk is af. Mink kwam net uit school en we hebben de twee bollen om de kado's gebold. Ik ga het niet redden om het morgen op de post te gooien. Ik moet nl. nog een passende doos regelen (klinkt spannend of niet ;-)) en dan natuurlijk nog naar het postkantoor. Morgen werken, donderdag school (en mijn eerste tentamen + beoordeling in 12 jaar....) dus vrijdag wordt het pas.

Is het goed als we vrijdag opsturen? Als je eerder wilt sturen is het prima. Tussen nu en woensdag is ok. Natuurlijk is na het weekend ook prima als je dan pas tijd hebt hoor!

Mink heeft van de MB genoten, en de grootste verrassing moet nog komen! De bol van Mathe!

9 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Wat een meewerkende jongen is die Sid :D.

Veel succes met je tentamen !

atelierbkh zei

Hoi tabitha,
vrijdag is wat mij betrefd prima, graag zelfs, want ik kwam gisteravond ineens nog op een zelfmaakcadeau idee, en ben ook met de uitvoering begonnen:) hoop dat hij geen nachtmerry's krijgt van draken op zijn kamer:) want het is een schilderij geworden van een draak. hij ligt nu beneden te drogen en ik had vandaag ook de tijd niet gehad om hem op de post te doen. hij is verder wel gebold, alleen schilderij komt er nog los bij.
dus vrijdag is prima hoor!!!

Groetjes Bianca

gnaptor zei

mooi! ik heb nu giga tentamen stress, terwijl ik alles ken en af heb. Het is gewoon zo gek om weer een keer beoordeeld te worden.... Na morgen kan ik weer helder denken (ik overdrijf nu een beetje hoor....)

atelierbkh zei

doe maar rustig aan hoor, mathé beseft volgens mij weinig wanneer het komt en wat de bedoeling is,hij is aan het vilten en knippen geweest en weet dat het voor iemand anders ismaar pas als hij de bol voor hem zelf ziet word het voor hem reeel, want als ik nu zeg dat ie bijvoorbeeld morgen komt.... dan heb ik een stuiterend kind en begrijpt hij er niets van. hij beseft het pas als hij het in handen heeft.
maar hij heeft zoooooo veel lol gehad in het bollen en inpakken van de cadeautjes:) dat zelfs dat al leuk was.dus ook wij hebben genoten van het bollen.

Groetjes en succes morgen!!!

Bianca

atelierbkh zei

hoi tabitha,
weet niet of het nog lukt om vandaag naar de post te gaan, wordt zowiezo vanavond als het lukt, maar anders ga ik morgenochtend ik heb hier vandaag een ziek oppaskindje, en die wil ik zo min mogelijk belasten(gaat makkelijk, want mathé is vrij vandaag)
maar morgen kan hij zowiezo op de bus, dan ben ik vrij en heb ook eens een keer niks te doen:) ja breien en naaien enzo maar geen bezoekjes ed:):):)

groetjes Bianca

gnaptor zei

is goed hoor! Ik ga zo naar het postkaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAZAAAZZSAXZSZZXZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGBCKCKCMCK CCKCDCKDKCKCCKCKKCKMKCKXLXLLX;PX[XPntoor

OK FAE TYPTE EVEN MEE. wij gaan dus naar het postkantoor nu :-)

gnaptor zei

toch nog steeds hetzelfde als toen je meedeed aan de zomerbol he???

atelierbkh zei

yep ben nog steeds met de zomerbol bezig erg hé.... maar er kwam nu even een draak tussendoor:) voor wie zou die nou geweest zijn.... lol
morgenochtend gaan we hem samen naar de post brengen, we gingen pas om 7 uur eten en daarna moest mathé op bed gelegd worden terwijl pappa het huis weer verliet voor zijn baas( terwijl hij maar tot 17.00 hoeft te werken) gelukkig was het zieke mannetje (was de baby, best zielig vond ik, maar mamma vond het niet nodig thuis te blijven) wel om 17.30 opgehaald.
mathé heeft het nu we hem op de post gaan doen wel steeds over mink, de oppaskindjes moesten allemaal even kijken naar de mooie bol voor hij dicht ging. en ze wilden allemaal dat schilderij wel hebben, dus ook die was gisteren al goedgekeurd.
ik zal straks de foto's even posten die ik er van heb gemaakt, heeft mink iets om naar uit te kijken.

en als je nog eens een zee met tijd vind......... wijs me de weg maar:) kan het goed gebruiken LOL

groetjes Bianca die blij is dat de bol morgen op de bus kan!!! oh en er zitten ook 2 dingetjes voor fea inen 1 voor sid :)

gnaptor zei

er was wat weg gevallen in mijn berichtje, wat ik wilde weten was niet of jij de bianca van de zomerbol was, maar mijn vraag was of je adres nog hetzelfde was. hihihihi. Hij is gepost dus laten we het hopen van wel! :-)

en het klinkt geweldig. Hier ook twee kids die erg met de magic boll bezig zijnn. Op het postkantoor vroeg een medewerker of er soms een voetbal in zat. Nee een bol wol zegt mink. Die gezichten :-)))