dinsdag 21 oktober 2008

Brea Kal gemeleerd of effen?


Ik heb nu twee voor/achterkanten af en twijfel erg wat ik beter vind: de gemeleerde of de effen variant. Daarbij komt dat ik resten aan het opmaken ben dus dat ik bij effen wel twee verschillende kleuren krijg.

Leuk is dat mijn dochter van bijna 3 er al 1 gevraagd heeft in roze/rood. Het patroon valt in ieder geval in de smaak.

6 opmerkingen:

Monique zei

En waarom niet zo in deze combinatie, kan ook leuk staan, de ene keer de gemeleerde kant tegen je heup en de andere keer e effen kant.

Judith zei

Hoi Sandra,

Het patroon komt wel erg mooi uit in een effen kleur, vind ik (maar die tic heb ik bij de meeste patronen en gemeleerd/meerkleuren-garens).

Heet die steek trouwens niet de dúbbele gerstekorrel :o)

Doeg,
Judith, die net een paar keigrote wollen sloffen bij de wasmachine heeft neergelegd om het viltproces in te gaan. Ze zijn voor oudste's beste vriend. Spannend of ze 'passend' worden (qua maat én kleuren).

Maia zei

ik vind effen ook wel het patroon meer laten uitkomen, maar dat kan ook wel aan de foto liggen.

Myrthestiek zei

Ik vind allebei wel wat hebben. Nou vind ik de combinatie met de donkere bies en de twee verschillende kanten ook leuk bij elkaar. Zo heb je wel 2 verschillende tassen in één :o).

Lizet zei

Hoi Judith,

Zijn de sloffen tot de goede maat vervilt?

Judith zei

Hoi Lizet,

De sloffen zijn perfect geworden. Oudste denkt dat 'beste vriend' de kleuren erg mooi zal vinden en de maat is (na 3 keer vilten) precies goed.

Nu nog een laagje latex tegen het slipgevaar. Ik ben benieuwd wat hij er van zal vinden. Toch altijd een tikje spannend met zelfgemaakte kadootjes. Hij krijgt trouwens ook een proefabonnement op een (junior)voetbalblad en daar istie in ieder geval hartstikke blij mee :o)

Doeg,
Judith, restjessokken breiend voor jongste en in blije afwachting van oudste's magische bol.