donderdag 5 juni 2008

Wie ooooh wie...

Wie waren nu elkaars bolmaatje?
Begin nu wel nieuwsgierig te worden! Tijd voor onthulling?

Christien

19 opmerkingen:

maia zei

Ik weet niet wie nog allemaal aan het breien is en het dus misschien nog niet weet? Yvon, Olga, Christel en Jon??
Ik weet van wie mijn bol kwam.

Iris zei

Ik ben ook wel erg benieuwd, heb niet zo zitten puzzelen. Ik weet wie mijn bol gestuurd heeft, maar ik weet het niet van iedereen. Zou een overzichtje wat zijn met fotootjes erbij van de ontvangen bol en/of kadootjes met breisel? Mijn breisel is op de helft, dwz 1 sok af, de andere net opgezt.

Myrthestiek zei

Lijkt me leuk om ter afsluiting (dus wanneer iedereen klaar is) zo'n overzichtspost te maken met al het moois erbij :o).

En dan op naar de volgende?

Een famke zei

okee okee zl geduldig zijn....(hee een letter vn mijn toetsenbord lt het fweten)

Storm op Zolder zei

oef, de druk de druk...bij mij kan het echt nog weken duren. Ik zit voor een schooldeadline en een patronen-inlever-deadline.

gnaptor zei

van mij mag judith's lijst er gewoon op hoor. wie weet het echt nog niet wie haar een bol heeft gestuurd? alleen yvon? dan moet zij maar zeggen of het gezegd mag worden (voel je de extra druk:-))
Ik vind het namelijk wel een mooie afronding van deze swap. een overzicht van namen met 1 mooie zelfgekozen foto erbij. En Yvon is volgens mij nu gewoon te druk met alle andere dingen om te kunnen zeggen wanneer zij klaar is, en dan is het ineens vakantie en dan is iedereen weer weg etc etc. Dus wat mij betreft (of loop ik nu een beetje te pushen??) mogen de namen erop......

gnaptor zei

hmmm ja ik loop een beetje te pushen. maar ja, nieuwsgerig he...........

maia zei

van mij wel, ik ben ook heel nieuwsgierig naar de andere bolmaatjes en wij zijn op vakantie vanaf 1/7 (naar Nederland trouwens)

Judith zei

Stelletje ongeduldigerds. Ik had gehoopt dat mijn maatje mij een seintje zou geven of ze inmiddels weet dat ik haar bol heb gemaakt. Zolang is dat niet hoor/lees/weet, vind ik het echt niet leuk om mijn lijstje op dit blog te zetten. Ik vind het namelijk niet leuk als ze er op die manier achterkomt dat ik haar maatje ben. Ben ik nog te volgen?

Dus, ik heb nagedacht hoe ik tegemoet kan komen aan ieders nieuwsgierigheid en toch geen dingen ga verklappen die nog niet bekend zijn. Ik vind het dus ook niet leuk als ik matches van anderen 'verklap'. Iedereen die het nog niet weet, moet nog even goed haar best doen om achter de identiteit van haar maatje te komen. Wie het wél weet, mag mij een mailtje sturen met de naam van haar maatje (dus de afzender van de gekregen bol) en die mail ik dan mijn lijstje door. En dan zwijgen de 'weters' natuurlijk tot de rest ook haar maatje ontdekt/ontmaskerd/herkend heeft?!

Doeg,
Judith, die misschien onzinnige dingen heeft geschreven, maar niet helder kan denken, want dit moest even snel snel, nog voor het eten klaar is en het dus ook niet gaat nalezen.

Kortom, mijn idee.

Myrthestiek zei

Ik weet wie mijn bol gemaakt heeft en de ontvanger van de bol weet ook dat de bol van mij kwam. Voor de rest wacht ik wel af totdat iedereen klaar is en we een mooi totaal overzicht aan het slot van deze swap op de lijst zetten ;o).

Heleen zei

Ik weet ook van wie mijn bol kwam en mijn maatje weet het ook. Dus ik vind afwachten ook prima. Maar misschien heeft Tabitha gelijk en als Yvon het er mee eens is kunnen we nog voor de vakanties beginnen de ontknoping doen.

Storm op Zolder zei

Mijn bolmaatje heeft zich, heel lief, aan mij onthuld en me opgedragen het 1e pakketje open te maken als het té zwaar wordt met mijn assessmentdossier. Monique, die het dus is, was 1 van de 2 dames waartussen ik nog twijfelde.

Judith zei

Hoi Christien,

Wees maar blij dat je geen Anna heet met dit haperende toetsenbord, niemand zou dan nog weten wie je was ;o)

Doeg,
Judith, die nog maar 2 'lijstjes' heeft verstuurd. Wil niemand meer weten hoe of wat?

Myrthestiek zei

Ik wacht even tot we een mooie compilatie hier op de lijst van de bollen kunnen zetten. Dan krijg ik het ook gevisualiseerd, anders moet ik de hele blog weer napluizen ;o).

gnaptor zei

ha judth

wil je mij ook een lijstej sturen :-)

Een famke zei

Ha nieuw toetsenbord!
Ja judith, stuur mij ook maar een lijstje!

Christien

Iris zei

Ik wil ook zo'n lijstje, ik weet wie mijn maatje is.

Lizet zei

Ja, ik ben ook geinteresseerd in een lijstje. Ik weet wie mijn maatje is.

jon zei

Nou officieel dan nog maar een keer: Ik wil graag een lijstje Judith. 'k Ben benieuwd wat je ervan hebt gemaakt.

groetjes, Jon.