woensdag 25 juni 2008

Vakantiebolswap!

De swap gaat om een handgeverfde bol. Wie dat niet kan mag natuurlijk ook een mooie bol van gekochte wol samenstellen, maar in de afgelopen swap is het iedereen gelukt.
In de bol verstoppen we allemaal leuke cadeautjes. Je bolmaatje is nog geheim. Door hints te geven en ontvangen kun je erachter zien te komen wie je maatje is...dit kan op onze blog.
Als eerste verstop je je naam erin zodat die als laatste uit de bol komt. Je moet dan dus je hele bol opbreien wil je weten wie je maatje is. (Of niet, soms is het overduidelijk LOL)
Bij de bol krijg je een patroon. Die mag je gebruiken, maar als je een ander patroon weet die naar je gevoel veel beter bij de bol past, ben je natuurlijk vrij om deze te gebruiken.
Vorderingen van het breiwerk showen we op het weblog!
In de bol zitten 5 tot 10 cadeautjes waarvan 1 in ieder geval handgemaakt.
Op WOLabies worden vraag- en antwoordlijsten gepubliceerd van alle deelneemsters, zodat je echt een persoonlijke bol voor jouw 'slachtoffer' kunt samen stellen. Het voornaamste is dat je een bol bij elkaar bedenkt die je zelf leuk zou vinden om te ontvangen en waarvan je denkt dat je downstream partner deze ook mooi vindt.

Met dank aan Christien, wier tekst ik grotendeels schaamteloos heb gekopieerd

3 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Dank jullie voor de duidelijke uitleg :o). En Judith zou jij me het Serleck-lijstje willen sturen, dan kan ik kijken dat niemand dezelfde downstream-partner krijgt.

Groetjes Tessa

Jon zei

Ik kom net weer even langs na een weekje weg en vlak voor twee weekjes weg en heb even gemist of er ook al een verzenddatum is gekozen?

Myrthestiek zei

Uiterste verzenddatum hebben we op 31 augustus gezet, eerder mag ook. Hou ook even in de gaten of je maatje misschien afwezig is door vakantie :o).