dinsdag 10 juni 2008

Nog een sjaal

Nu ben ik echt klaar met die Magische Bol. Hoewel? We eten dagelijks van de tuinkers, het badschuim is ook nog lang niet op. De streng Indigo BFL is een sjaal geworden.

Alle wol schoon op. Nu nog heerlijk nagenieten van de dingetjes die ervan gemaakt zijn en van alle spulletjes die bij en in de bol zaten.

7 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Lizet,

Mooi!

Ik heb wat plantaardige indigo in huis, maar grijp toch steeds weer naar de acid dyes om te verven. Ik moet het gewoon eens gaan dóen met indigo (maar het lijkt me omslachtiger).

Gister heb ik zo fijn wol geverfd. Ik zal er een blogje over maken op mijn eigen blog. Binnenkort.

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

Prachtig is 'ie geworden. Heeft iemand het al toegeeigend? ;o)

maia zei

heel mooi lacepatroon!

Monique zei

Mooie sjaal geworden Lizet, kun je inderdaad nog heerlijk nagenieten dat doe ik ook elke dag. Ik drink nog steeds heerlijke thee, mijn breiwerk zit in het mooie breiwerktasje. Ik was met sokken bezig voor Robin, toe up in lace. Nog nooit eerder toe up gedaan en nog nooit eerder lace, bovendien was het patroon voor volwassennen, dus bij de hiel kwam ik in de problemen, en nu dus uitgehaald. Toch eerst maar eens een passend patroon zoeken.

Olga zei

Mooi zeg, ook hele mooie kleur!
Fijn dat je lekker lang kan nagenieten van je bol zo, ik ook trouwens van de mijne, bijna mijn breiwerk af, bijna!
Maar de bol nog niet opgebreid en er zit ook nog iets in!

Lizet zei

Judith: gewoon doen, indigo verven. De beschrijving is omslachtiger dan de uitvoering in mijn ervaring. Net als het maken van zeep. Ik heb ook met plantaardige indigo geverfd.

Tessa: natuurlijk is de sjaal allang niet meer van mij. :-) Maar ik ben er nog meer van plan, niet in de laatste plaats door de leuke patronen die ik dankzij deze swap voorbij heb zien komen. Het bewijs dat sjaals breien aanzienlijk minder saai is dan ik altijd dacht!

Heleen zei

Heel mooi Lizet!! En dat zo'n sjaal dan gewoon van je naalden afkomt rollen, zonder patroon, amazing!