maandag 2 juni 2008

Goeiemorgen!

Hier de foto's Sterre in haar shrug! Ik ben helemaal blij en tevreden met het resultaat. 
Het laatste restje wol bewaar ik dan ook, want wat mij betreft mag deze shrug het eeuwige leven krijgen en als hij te kort wordt ga ik een boordje aan de mouwen breien.
Het gaatjespatroon in op zich niet heel duidelijk maar je ziet wel heel mooi hoe de wol mooi alle richtingen op gaat. Het oogt daardoor haast meer als een soort kabelpatroon.
Het idee van de shrug is geweldig. Ik ga waarschijnlijk voor haar bruidsjurkje ook een shrug maken waarschijnlijk met hetzelfde patroontje.
Nou hiermee komt mijn swapfestijn toch echt tot een einde! Nogmaals bedankt Tabitha! Het was een feest!

Christien

12 opmerkingen:

Judith zei

Leuk zeg!

Deze kleuren zijn wel heeeeel vrolijk, ze staan Sterre goed.

Leuk ook, zo'n kijkje in andermans koelkast ;o)

Doeg,
Judith, die zo een kaard-sessie gaat houden bij d'r moeder met o.a. Katia's zijde en wol die ik heb liggen. Gewoon even lekker 'spelen' met fibres, mmmmmm.

gnaptor zei

mooi mooi mooi! en vooral die kleuren ;-) grapje, je hebt een prachtige dochter en een super mooie shrug gemaakt. Fae wil ook haar tiger eye shrug steeds aan. Het zit blijkbaar wel lekker.
Enne JIJ BENT HELEMAAL NOG NIET KLAAR! je moet nog spinnen :-))))

Myrthestiek zei

Prachtig! Ik wou dat ik een klein meisje had die truien/shrugs aanhield :(. Hier gaat bij Fleur alles wat ze zelf uit kan trekken ook echt uit *snif*.

Monique zei

Hij is heel erg mooi geworden, en staat je dochter inderdaad heel leuk. Kan ook haast niet anders met zulke mooie kleuren en zo'n mooie dochter!

maia zei

Mooi!

Een famke zei

Ja had eigenlijk bedacht het spinsels zondag mee te nemen maar ben bang dat je er toch nog even op zult moeten wachten.......

Bedankt voor alle complimenten....

Heleen zei

Wat een vrolijke kleuren zeg. Heel mooi geworden. En je hebt een leuke dochter!

Lizet zei

Ik vond het me mogen kijken in jullie koelkast ook wel leuk. Lijkt me een goede opvolger van 'show me your stash'. :-)

De shrug is prachtig! En Sterre is een schatje!

Een famke zei

Hmmm die koelkast zegt geloof ik veel over mijn karakter.....ongeordend haha....

gnaptor zei

ik ga dus écht geen foto van mijn koelkast maken. Het ziet er precies uit zoals ik ben: chaotisch, rommelig, vergeetachtig (als je begrijpt wat ik bedoel.....)

Ik merk dat ik mijn beeld van mezelf erg bij aan het stellen ben de laatste tijd. Ik was altijd een controlfreak, systeem in de chaos-type. Maar dat systeem is dus echt langzaam aan aan het verdwijnen. chaos blijft over. En ach, ik vind het niet erg. Wij hebben een huishouden van Jan Steen en ik vind het prima. Op mn werk en in mn prive leven ben ik chaotisch, maar als je wat van me vraagt ligt het er. Dus betrouwbaar en punctueel (ahum christel heb je je rak al binnen.... en tessa lief he dat ik na 2 jaar eindelijk mijn beloofde thank-you pakje heb opgestuurd ;-))) blijf ik (op wat slippertjes na dan). Hoe dat me nog lukt is mij echter ook een raadsel......

Een famke zei

JA wat gek is dat he, dat er zulke grote tegenstellingen in je karakter kunnen zitten. Ik kan nml helemaal niet tegen chaos, word ik onrustig van, maar ondertussen creeer ik het wel, met natuurlijk de twee kinderen, nou een beetje drie (manlief). En juist op dagen dat je de hele dag bezig bent zie je aan het einde van de dag weinig resultaat (dweilen met de kraan open) en op dagen dat je denkt, laat maar...dan denk je, nou valt ook best wel mee. Hangt ook van mijn humeur af, hoe erg alles op me af komt. Je merkt het huishouden is 1 grote frustratie juist omdat ik ook een controlefreak ben.......
En dan realiseer ik me dat ik twee ukjes rond heb lopen en dat dat er nou eenmaal bij hoort....

Lizet zei

Ik zou natuurlijk een soort compilatie kunnen maken. Van onze koelkast, de woonkamer, de serre annex speelkamer, de keuken, de gang, mijn werkkamer zoals deze er nu uitziet (op zoek naar een papier wat ik niet kon vinden en toch op de plaats bleek te liggen waar het hoorde - ik begin kippig te worden :-)), de garage... wat nog meer? Ik zal het jullie maar niet aandoen en mezelf ook niet.
Ik kan natuurlijk mijn kinderen de schuld geven. En eerlijk is eerlijk, ze zijn wel voor een gedeelte verantwoordelijk voor de chaos, maar niet helemaal...
Het enige dat ik echt bijhoud is de was en het sanitair. Wat dat laatste betreft ben ik stiekem toch wel blij dat we terug gaan van drie badkamers naar 1 en van vier wc's naar twee.