donderdag 26 juni 2008

Bedankt!
Omdat ik vrijdag ochtend op vakantie ga en ik het niet open achter wil laten, heb ik mij bezondigd aan het nodige afrollen en uitpielen van mooie dingetjes, zodat ik rustig verder kan breien zonder dat iedereen op mij wacht. En wat is het mooi!

Ik vond de stekenmarkeerders al zo mooi (ze blijven mijn favoriete kadootje!) maar de roosjes kraaltjes en de glazen kraaltjes zijn directe tweede. Zo mooi en zeker in dat schattige rose zakje. Twee prachtige klaprozen, een heerlijk zakje lavendel met neemblad, wat niet alleen lekker ruikt maar ook goed is tegen motten.
Meiden, ik ben verwent, gewoon vreselijk verwent! Prachtige wol, mooi patroon, heerlijk badzout, prachtige kralen, en prachtige klaprozen.
Bedankt Iris, bedankt voor alle tijd die je erin hebt gestoken, voor zoveel prachtige zelf gemaakte kadootjes waar zoveel tijd en zorg uitspreekt dat ik me zo heerlijk speciaal heb gevoeld.

Ik brei nog rustig door aan sok twee en als die af is een foto van allebei.
Bedankt Iris, je hebt het een hele geslaagde swap gemaakt voor me!

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Prachtig pakket heb je gekregen; heerlijk om zo verwend te zijn.

Een hele fijne vakantie!

Groetjes Tessa

Een famke zei

Wat een geweldig pakket heb je mogen ontvangen zeg!

Christien

Monique zei

Geweldig mooi en lief pakket zie ik daar liggen, leuk hoor. Veel (brei)plezier op vakantie.

Iris zei

Dank je Jon, ik glim:-))
Enneuh, wat ik nog steeds vergeet te vragen, wonen jouw ouders idd bij mijn moeder om de hoek in Amsterdam Nieuw Sloten??

Lizet zei

Prettige vakantie gewenst!

Prachtig verwenpakket heb je gekregen, hele mooie kraaltjes ook. Ik vind dat mottenzakje helemaal geweldig. Echt mooi allemaal!
Veel succes met verder breien.

Jon zei

Ja, echt waar Iris. Osd.weg dus dat is echt bij elkaar om de hoek! Vlakbij de Baderie dat rijtje. Grappig he!