vrijdag 6 juni 2008

Swap-patronen tic

Nu de bol afgelopen is voor mij, heb ik een echte swap-patronen tic ontwikkeld. Op de naalden staan nu de Hug Me shrug (hopelijk af voor zondag wanneer Fleur jarig is ;o)) en de Tiger Eye Scarf. Bij deze heb ik echter een fout in de lace zitten en geen life-line dus dat wordt waarschijnlijk helemaal uithalen voordat ik gek word van de steken; ik brei het namelijk met lace-garen en het valt haast niet te zien hoe de steken zitten. Als derde wil ik nu sokken voor Myrthe op gaan zetten, de Binsenk├Ârbchen-sokken. Ik heb twee kleuren BFL wol over van sokken voor mezelf en waarschijnlijk net niet genoeg van een ieder voor een paar sokken. Het lijkt me een heel leuk patroon om eens te doen. Op Ravelry zag ik echter dat dit patroon alleen via een duitse Yahoo-lijst te krijgen is. Ik heb echt geen zin om me bij nog een groep aan te melden alleen voor dat patroon.
Heeft iemand misschien een kopietje van dit patroon voor mij?

5 opmerkingen:

Judith zei

Ja, heb ik. Voor de SKL is momenteel een wachtlijst, dus dan kun je op het patroon wachten tot je een ons weegt. Ik stuur het je door. In het Engels (of Duits als je dat liever hebt).

Het is echt heeeel simpel, na 1 blokje heb je het systeem door en kun je eindeloos doorbreien zonder te hoeven spieken (ik tenminste en dat zegt wat ;o).

Wacht, volgens mij staat het patroon ook op de sokkenbreilijst. Ben je daar lid van Tessa? Ik heb ooit toestemming aan de ontwerpster gevraagd om het patroon daar te plaatsen. Het is het Engelse patroon.

Doeg,
Judith

maia zei

ja, dat heb ik ook wel een beetje, maar geen meisjes in huis, geen baby op komst, al veel sjaals en sokken zie ik niet zitten, dus maar een trui voor mezelf begonnen ;-)))
die sokken vind ik trouwens wel prachtig, benieuwd hoe de jouwe er gaan uitzien

Heleen zei

Ik ben begonnen aan Miss Fancy pants (dank Tessa!). Als ie af is komt ie natuurlijk op de groep. Verder zou ik graag die shrug van Tabitha voor mezelf maken en ik heb nog meer swappatronen op mijn lijstje gezet waarvan ik de naam even kwijt ben (zwanger he...). Maar ik moet dan toch eerst weer wat wol gaan verven.

Een famke zei

Ja dat heb ik eigenlijk ook wel! Maar ik ben strict voor mezelf en mag maar 1 project op de pennen hebben. Anders redt mijn chaotische type het niet op om ook maar iets af te maken.
Ik ga straks denk ik voor de dinomuts....en nog een shrugje voor mezelf maken.....

Christien

Lizet zei

Oh, heel herkenbaar. Ik heb hierdoor ook allemaal ideetjes gekregen. Nu nog wat meer tijd en dan zou het helemaal geweldig zijn.
De sokken zijn inderdaad prachtig! Deze staan dus op de sokkengroep? Ben ik wel lid van. Toch binnenkort even kijken (bedankt Judith!)