dinsdag 24 juni 2008

Nieuwe swap...

Wij vertrekken over 2,5 week naar Spanje, het lijkt me leuk om een vakantieswap te doen. Heb ik een goede reden om lekker te sneupen naar wolligheden. Maar zien we dat al zitten?
We kunnen het ruim nemen....qua tijd. 
En hoe en wat zetten we het op? Eerst maar even peilen of we er al weer aan toe zijn!


Met een fotootje van de gesponnen wol van Tabitha's lont. Wat is dit toch een leerzame tijd geweest!
Christien 

5 opmerkingen:

Monique zei

Nou...... ik ben er wel aan toe hoor, heb eigenlijk helemaal geen tijd, en nog een huis vol met dingen die gedaan en afgemaakt moeten worden.
maar wij vertrekken over anderhalve week al naar Amerika voor twee weken. Gezellig naar mijn zus met bijna de hele familie. Dus ik weet niet of we dat nog gaan redden voordat we weg gaan. zou wel graag meedoen.

gnaptor zei

mooi geworden zeg!!

ik geef me ook op. een vakantieswap lijkt me wel wat. wij gaan pas over 5 weken, maar dat zal voor meer mensen gelden. Dan nemen we het gewoon lekker ruim. Ook mensen die thuis vakantie houden kunnen natuurlijk meedoen!

deadline voor inschrijven as zaterdag? we hebben het er immers al telkens over dus wie wil die weet het wel. en dan dit weekend namen verdelen (zie wil?) en dan bollen sturen als iedereen weer terug is? anders staan er pakjes voor de deur. ook zo sneu

Een famke zei

okee, dan zal ik even een oproepje doen op de wolabiesgroup.

Christien

Myrthestiek zei

Op Wolabies heb ik een database geopend. Alleen even namen verzamelen, voor de details kunnen we na inschrijving nog een nieuwe maken.

Groetjes Tessa

Lizet zei

Stelletje fanaten! :-)

Mooie wol trouwens Christien! En leerzaam is de afgelopen swap zeker geweest, leuke dingen, ideeen en patronen.