maandag 2 juni 2008

Bluebird of Friendliness 1Mag ik U voorstellen: sok 1! Mooi he!
En daarnaast is de prachtige gevilte klaproos die met een heel klein beetje hulp [bloos] spontaan los kwam. Nee, ik ben niet nieuwsgierig ....

Erg mooi gemaakt zeg, heel bijzonder. Er gaan al meerdere ideeen door mijn hoofd hoe ik hem ga gebruiken, moet nog kiezen.
Goed, ik ga opruimen enzo. en dan kan ik vanmiddag nog een uurtje breien.
Bedankt maatje! Jon.

7 opmerkingen:

Monique zei

Mooi vilt roosje, maar ook een geweldig mooie sok zeg, en de kleur is fantasties.

Judith zei

Hoi Jon,

Mooi zeg! Dit is toch niet je allereerste sok of wel? Dan ben ik helemaal onder de indruk.

Doeg,
Judith, die de klaproos al eens langs zag komen, maar dan lekker gefotosjopt :o)

Een famke zei

Prachtige sok! Gaat er ook een tweede komen? Die duurt bij mij altijd aanzienlijk langer. Ik denk omdat het spannende van het resultaat al weg is. Geeft mij altijd een beetje het gevoel van de kozijnen voor de tweede keer in de verf zetten:)

Christien

Heleen zei

Heel mooi die sok, kan me voorstellen dat je er stiekem spijt van hebt dat je ze aan je dochter beloofd heb. het voordeel is dat je ze aan haar voeten beter kan bewonderen dan aan de jouwe, tenzij je de hele tijd naar de grond wil kijken :-D. en een prachtige bloem. Kunnen we dat ook maken bij Serajah? Lijkt me voor gevorderden....

jon zei

Nee hoor, Judith, dit is niet mijn eerste paar sokken, mijn vierde paar als ik het goed heb. Wel mijn eerste paar ajour sokken, wat toch weer heel nieuw is allemaal.
Sok twee is inmiddels opgezet en gaat er meteen achteraan, en ja Christien, ook bij mij duren die tweede sokken altijd veeeeel langer!

gnaptor zei

mooi zeg. Ik ben geen sokken breier, eigenlijk geen sokkenmens ook (loop vanaf april tot en met oktober zonder sokken en het liefst blootsvoet) maar dit is wel erg mooi........... hmmm

Lizet zei

Een hele mooie sok. Daar zal je dochter blij mee wezen. Mijn dochter is momenteel ook aan het zeuren om nieuwe handgebreide sokken en ik vind dat Bluebird patroon wel erg leuk. Dus wie weet wat er binnenkort op de sokkenpennen gaat.

Zelf heb ik niet zoveel last van een tweede sok syndroom. Vaak brei ik twee sokken tegelijkertijd, maar net zo vaak 1 voor 1.