zondag 1 juni 2008

Het lijstje van Sherlock

Ga je 'm nog posten, Judith, je lijstje? En is het een idee om een overzichtje te maken van de bolmaatjes die inmiddels bekend zijn?

12 opmerkingen:

jon zei

Ja, van mij mag Judith Holmes met haar lijstje komen, vind ik wel grappig om te zien. Ik ben benieuwd of ze iedereen goed aan elkaar heeft gekoppeld.

Judith zei

Hoi Iris en Jon,

Is het niet nog wat vroeg om nu al alle koppelingen bekend te maken? Volgens mij is nog niet voor iedereen duidelijk wie hun maatje was. Ik wil geen verrassingen verpesten met mijn lijstje. Ik wacht even meer reacties af hoor, voor ik mijn lijstje overtyp.

Doeg,
Judith, die benieuwd is of ze al ontmaskerd is door haar maatje...

Storm op Zolder zei

Ik ben tot 3 opties genaderd op basis van de opmerking dat ze voor het eerst verfde met dit materiaal. Dus Judith, jij bent het niet in ieder geval! Ik denk niet dat ik dichter ga naderen dan dit omdat ik maar 1 van de 3 dames beter "ken". Dus, ook van mij mag je.
En ik ben zelf volgens mij ook al wel ontdekt.

Judith zei

Meer reacties op dit blogje, bedoel ik. Niet: meer reacties over wie-is-wiens-maatje.

Anders is het net of ik helemaal nog geen lijstje heb :o)

Wat wel kan, is dat ik mijn lijstje naar Jon en/of Iris privé stuur. Want ik weet niet of iedereen het al wil weten/lezen.

Doeg,
Judith

maia zei

ja, ik wil het lijstje wel al lezen!

Olga zei

ik wil het lijstje wel zien, ben benieuwd!!
en ik denk echt wel te weten wie mijn maatjes is
jippie!

gnaptor zei

ik weet ook wie mijn maatje is en mijn maatje weet wie ik ben. lekker cryptisch, maar dus eigenlijk helemaal niet meer ;-)

jon zei

Je gaat er ook wel helemaal vanuit dat je het goed gepuzzeld hebt he! LOL! Prive mag ook hoor....

Myrthestiek zei

Ik wil je lijstje ook wel zien. Ik weet wie mijn maatje is en mijn maatje weet ook dat ik het ben geweest. Voor de rest heb ik eigenlijk niet zo zitten puzzelen, dus ik ben wel benieuwd.

Monique zei

Ja Hoor laat maar komen dat lijstje

Judith zei

Ik weet niet of mijn maatje al weet dat ik haar maatje ben. Ik heb daar nog geen signalen over opgevangen in ieder geval. Ik ga mijn lijstje (inderdaad, vrij zeker van mijn zaak, op 2 'matches' na, die zouden ook andersom kunnen zijn) dus nog niet online zetten, ik vind het niet leuk om mezelf via mijn lijstje te verraden. Privé kan ik natuurlijk wel vragen beantwoorden/mijn lijstje versturen aan de mensen die het écht nú willen weten :o)

Doeg,
Judith, die dat niet eerder dan vanavond zal doen. Even rustig nakijken wie wat wil.

Lizet zei

Ik ben ook benieuwd wie wie had. Ik denk dat ik het van de meesten wel weet, twijfel over twee personen nog een beetje.