dinsdag 24 juni 2008

Twin Yarn
En hier is dan mijn laatste post van de bolswap, de tweeling draad van christien. Ik heb dus voor het eerst navajo getwijnd en dat brak telkens omdat ik alles weer uit elkaar haalde enz. enz. Ik zal jullie niet vervelen met het hele verhaal van mijn gevecht met de bolwol, maar het was een hele onderneming. Uiteindelijk toch nog een shrugje van gebreid. Maar het zit te stug voor Fae. Het was wél een goede oefening, nu kan ik navajo twijnen!
Oja deze wol is roder omdat ik het nog in een verfbadje erna heb gegooid. Ik was toch nog niet helemaal tevreden....

4 opmerkingen:

Een famke zei

Het ziet er wel prachtig uit zeg! Jammer dat het stug is! het is natuurlijk altijd uitproberen! Ik vind het wel erg mooi met het rood.
Ik wilde het ook gaan twijnen maar dan met de lichtblauwe lontwol die ik bij Serejah heb gekocht. Die is erg zacht. Nu kijken of het twijnen wil. Nou ja eerst wachten op mijn onderdeeltje van mijn spinnewiel. Op zijn vroegst kan dat er morgen zijn maar dat zal wel niet. Baalde enorm want ik had goed de smaak te pakken...
Navajotwijnen is toch met 3 of meer draden twijnen?
Had je mijn berichtje nog gelezen over de rolkaarde op marktplaats?

Groetjes Christien

gnaptor zei

navajo is eigenlijk een soort haken en tegelijkeertijd twijnen. op joyofhandspinning.com staat een goed filmpje. als je even oefent is het een hele fijne manier van twijnen. mooie ronde draad krijg je ervan.

oja die rolkaard had ik ook gezien, maar ik vind m te smal. denk ik..... bedankt in ieder geval :-)

Lizet zei

Ziet er wel heel mooi uit!

Monique zei

Toch wel leuk geworden hoor, ik wil het ook gaan proberen, maar ben bang dat ik niet zo heel veel garen gesponnen heb om navajo te twijnen.
Ik kan het allicht proberen, dan moet ik maar een klein projectje zoeken voor de wol, als ik er al een mooie draad van kan twijnen, dat is nog maar de vraag!!!!