zondag 1 juni 2008

Nog een keer, nog een keer...

En dan met een vraagteken?

Op de sokkenbrei-lijst start er vandaag een nieuwe magische bol swap. Ik heb getwijfeld of ik me aan ging melden (maar misschien is de sluiting al geweest, ik heb me er niet echt in verdiept, merk ik) of niet. Onze swap is tenslotte nog niet eens af, niet iedereen is klaar met breien en ik zat zelf ook nog midden in de uitpakpret (en volg met plezier het onthullen van de bol van mijn maatje :o). Ik had dus niet zo'n haast om me aan te melden. Én eigenlijk vond ik onze swap wel een heel fijne, een relatief kleine groep en een actief weblog (vind ik het einde). En volgens mij heeft iedereen een goed gevoel bij de gekregen en verstuurde bollen. Dus (nu eindelijk, oftewel hoe een kort verhaal lang te maken) mijn vraag. Ik heb al een aantal opmerkingen gezien over een nieuwe/volgende/eventuele swap, maar zullen we nog eens een keertje swappen? Wie wil? Misschien haken er een paar mensen af, misschien komen er andere mensen bij van Wolabies? En wanneer dan? Is voor de zomer te vroeg of kan het alweer (Jaaaaa, wat mij betreft wel :o)?

Vragen, vragen.

En nu de antwoorden graag :o)

Doeg,

Judith, die nu eerst gaat eten en straks nog een berichtje gaat schrijven.

16 opmerkingen:

Een famke zei

Ik ben voor...verslavend zeg!

Christien

Myrthestiek zei

Ja, ja, ja ......
wanneer maakt mij niet zo veel uit :)

jon zei

Ja, maar voor de zomer is mij te snel. We hebben hier al 27 juni vakantie dus dan breekt hier het vakantie gewoel los. Maar leuk is het wel.... Ik krijg alleen een beetje gehaast gevoel nu en ik kan toch echt niet sneller breien.

Judith zei

Hoi Jon,

Laat je niet opjagen hoor, dat is beslist niet de bedoeling. Daarom vroeg ik ook om reacties over het tijdstip van een volgende swap. Juist omdat nog niet iedereen 'klaar' is, is het misschien goed om nog even te wachten met een nieuwe swap.

Wat misschien ook een optie is, is een 'klein' swapje nu (met de mensen die er alweer tijd/zin/energie/ideetjes voor zijn) en dan na de zomer/in de herfst weer een wat uitgebreidere swap/groep? Misschien kunnen we nu iets rond een thema bedenken of zo?

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

Thema lijkt me een leuk 'uitstapje' in het swapgebeuren. Ik ben er helemaal klaar voor, maar idd laat niemand zich opgejaagd voelen.

Groetjes Tessa
die ook niet snapt waar ze de tijd vandaan haalt *gr*.

gnaptor zei

lijkt me hartstikke leuk. Zat er zelf ook weer aan te denken. Ik weet alleen niet zo goed wat, het lijkt me wel leuk om iets nieuws te doen. We hebben nu wolbroeken geswapt, een mamma swap, een magic boll. Misschien een combinatie van bovenstaande? Ik vond de magic boll ook wel heel erg leuk omdat je telkens een kadootje los breidt. Een thema lijkt me hartstikke leuk.
Ik zat ook te denken dat we ws allemaal iets hebben waar ons hart ligt, zoals vilten, koken, lezen, spinnen etc etc. Dat we misschien daar iets mee kunnen doen? Ik vond het nl erg leuk om voor deze swap te verven én te spinnen. Ik zou het ook leuk vinden om een zelfgesponnen bol te krijgen, maar ik wil geen mensen uitsluiten die niet kunnen spinnen. Dus misschien een swap waarin iedereen iets speciaals van zichzelf laat zien?
Wanneer weet ik ook niet goed. He ik bedenk me nu, misschien is een vakantiebol wel erg leuk. Dat je op je vakantie (of dat nu thuis of weg is) een pakket samenstelt.... NOuja het is maar een idee. Ik wil dan wel iemand die naar de andes gaat ofzo (mooie spinwol meenemen ;-)

tabitha

Lizet zei

Thema zou 'de vakantie' kunnen zijn, zoals Tabitha ook al voorstelt. Ik zou alleen willen voorstellen om 'het thema' niet te dwingend te maken. Daarmee bedoel ik in het geval van een magische bol, dat niet alles was er in zit te maken hoeft te hebben met vakantie.
Verder: hoe leuk en mooi ik handgesponnen wol ook vind, ik ben dus geen spinster. Ik kan natuurlijk wel aan handgesponnen wol komen indien nodig.
Het idee van een 'klein swapje' nu en een grote swap na de vakantie (september) lijkt me heel erg leuk.

En ook ik heb de MB ruil op de andere lijst voorbij laten gaan, met dezelfde redenen als Judith geeft.

Iris zei

Graag nog een swap, leuk! Ik heb me dan ook juist wel aangemeld bij de sokkenbreigroepswap:-) Dus nog ff niet, maar na de zomer, graag!

Tucana's Dream zei

Ik zit momenteel echt niet goed in mijn vel, voel me slechter dan ooit, dus ik pas deze keer ;-) Ik slaag er even niet in om goede swaps in elkaar te knutselen... misschien een volgende keer. Eerst maar weer op plooi komen, hoewel ik even de uitweg niet zie, maar dat komt wel weer ;-)

gnaptor zei

neem je niet teveel hooi op je vork? je klinkt zoals ik me voelde na fae dr geboorte. Ik voelde me 2 dagen na de bevalling zo goed dat ik mezelf finaal voorbij ben gerend. op dag 3 iedereen uitgenodigd, rondgelopen met drankje hapjes enzovoort. En na een paar weken zat ik er doorheen. Ook erg labiel emotioneel.

Is dat het? Ik hoor je maar over nieuwe wol geverfd, doorwerken, kids ziek enzovoort. je bent wel net bevallen he? en dat er 1tje (of meer?) met je mee drinken telt ook nog wel mee hoor. Gewoon niet teveel willen, moeten. Benen omhoog en lekker proberen te genieten. Ik weet het makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wel goed bedoeld hoor!

maia zei

Ik wil ook nog wel eens :-)
Ik ben nog niet klaar met breien, maar overmorgen normaal gezien wel. Ik kan een beetje spinnen, maar niet echt. Wanneer maakt voor mij ook niet zo veel uit, als we maar een redelijke termijn hebben om het af te krijgen.

Olga zei

ik doe mee!

Een famke zei

Katia, doe het lekker even rustig aan joh!
Zet jezelf maar eens lekker op de eerste plaats! Na al die toestanden met ziekte en drukte moet je een beetje een stapje terug doen, erg logisch!

Sterkte voor de komende tijd!

Wat betreft swapjes....die swap van de vakantie...dus daar ter plekke wat samenstellen lijkt me erg geweldig, maar lijkt dan nog wel wat ver weg..

Iets eerder mag van mij ook, of iets om mee te nemen op vakantie is ook leuk, alhoewel we dan niet kunnen posten met zijn allen.

Christien

Monique zei

Ja leuk ik doe ook wel weer mee. Vond de Magische bol geweldig. Ga zelf de eerste twee weken van juli op vakantie.

Judith zei

Hoi Katia,

Misschien is even rustig aandoen wel heel verstandig. Je hebt je handen vol lijkt me. Een baby, ziektes. Doe maar even een stap op de plaats, is niet verkeerd.

Ik hoop niet dat je het gevoel hebt dat je de afgelopen swap niet goed zou hebben gedaan. Want dat is beslist niet zo. Er gingen wat dingen mis, maar dat mocht mijn pret niet drukken hoor. En bovendien had je al gewaarschuwd dat door ziekte één en ander anders liep dan je had gewild. Goede reden, lijkt me. Ik kijk dan ook beslist niet met een vervelend gevoel terug op mijn magische bol. Sterker nog, ik geniet er nu nog van (zie mijn laatste berichtje over het kaarden) :o)

Doeg,
Judith

Tucana's Dream zei

Het is gewoon dat ziek gedoe dat er mij even door gegooid heeft ;-)
Dat duurt nu al meer dan een maand, hoor ;-) En dan zelf zo ziek zijn tussendoor, maar niet kunnen uitzieken, doet ook al veel ;-)
Och, geen zorgen, het komt wel ok.
Geen tijd helaas om rustig aan te doen, manlief zit ook thuis door zijn ongeval nog steeds en op zijn werk doen ze lastig. Ondertussen moet er wel brood op de plank komen en dat komt op mij neer nu he ;-)
LOL! Het komt wel goed, rustig aan :D

Ik ga er in ieder geval geen dingen bijnemen nu, want dat wordt wat te veel dan ;-) :D