zondag 12 december 2010

moebius!


Zo dan maar een hele hele grote foto! Maatje, ik weet nog steeds niet wie je bent. Ik weet wel dat ik me suf geniet. Ik heb ook vandaag weer geen tijd gehad om de tot nogtoe vrij gebreide kadootjes te fotograferen. Wel eventjes de moebius handschoen. Ik heb een manier gevonden om er vingers aan te breien. Ben er echt super content mee. Ik heb nog genoeg voor handschoen twee, maar er zal niks tot vrij weinig overblijven. Dat wordt spannend!

8 opmerkingen:

Monique zei

Wat een leuke handschoenen, en de wol komt ook heel erg mooi uit. Ik zal mee duimen voor de tweede handschoen, dat je het zult redden.

Myrthestiek zei

Het ziet er geweldig uit!

Anoniem zei

Hallo maatje, ik vind de handschoenen helemaal geweldig! Grappig want ik dacht dat jij altijd zei geen vingerhandschoenen te willen breien. Ik vind ze prachtig! Hoe heb je dat nu gedaan met het patroon?
Heb je het uitgeschreven? Misschien iets om te delen?

Wanneer je klaar bent met de bol zal ik je onthullen wie ik ben, je weet maar nooit of er eerder nog een kwartje gaat vallen;)

heleen zei

super!!

gnaptor zei

Nou , ik heb vingerloze (gekochte) handschoenen en die zijn bar koud met dit weer! Dus toen het zo mooi uitpakte met die vingertjes en nu ze zo lekker zitten ben ik wel om :-)

Ik heb een heel heel vaag idee, maar dat is omdat ik denk het handschrift te herkennen. Maarja.... dat is een idee, en eigenlijk zou die persoon ook compleet anders kunnen schrijven.....

Anoniem zei

Vertel vertel,wie denk je dat ik ben......!

Anoniem zei

Oeps was dat berichtje wel anoniem???

Lizet zei

Hele mooie handschoenen, die kleurstelling is echt geweldig!