dinsdag 14 december 2010

MB: Updeetje

Hoi,

Het huis is een puinhoop (stapels was tot aan het plafond), ik ben kei-moe (als ik mijn hoofd neerleg, ben ik vertrokken) en ik moet hoognodig boodschappen doen (als ik de koelkast open doe, hoor ik echo-echo). Maar dat boeit allemaal niet, nu eerst een berichtje schrijven over mijn magische bol. Want er is van alles te melden.

Ik ben op de helft van de bol (met de weegschaal heb ik een aantal 'mijlpalen' bijgehouden, zodat ik door kan breien tot mijn wol op is (in theorie zou dit moeten werken, ben benieuwd wat de praktijk met mijn planning doet :o).

De doos vol kadootjes werkt als een enorme stimulans. Er zijn inmiddels 6 pakjes ontdaan van hun jasje.Deze foto laat de kleuren veel beter tot hun recht komen. Ik brei een Clapotis-sjaal. Lekker simpel patroon, maar imo erg goed voor veel-kleuren-garens.
Oké, oké, hier komen de kadootjes die ik losbreide (is het eigenlijk wel lósbreien als je een lege bol hebt?)


Stofjes en kleurige bandjes. Fijne aanvulling voor mijn voorraad, komt altijd van pas.Een strengetje prachtige handgesponnen paarse BFL, gesponnen door mijn maatje. Een setje mini-schoolbordjes met knijper. Een vetbolhanger (mét stippen :o). En een tubetje overheerlijke duindoorn-handcrème. Dit zit inmiddels in mijn breiblikje (één van de kleine geneugtes in het leven).

Goed, ik ga gauw weer breien de was doen.

Doeg,
Judith

5 opmerkingen:

heleen zei

mooie kleuren hoor! Dat wordt een super fijne sjaal, dat is duidelijk. En wat een leuke kado's! Die vetbal met bloempot dak vind ik erg leuk bedacht.

Monique zei

Leuk die sjaal, inderdaad echt mooi voor die wol. En leuke kado's heb je al vrij gebreid, ik vind het vetbolletje nog het leukst.
Succes verder.

Anoniem zei

Je hebt een schitterende combinatie van patroon en wol bij elkaar gezocht. Heel leuk te zien hoe de wol uitpakt ;o).

Annette zei

Helaas loopt de was niet weg, die kun je dus best later doen. Nu eerst breien! (belangrijkste eerst)

Lizet zei

Ja hoor, ik vind dat je nog steeds aan het leegbreien bent, ook al zitten er geen kadootjes in de bol zelf. Leuke kadootjes trouwens. En zo mooi als die kleuren zich opbreien!