donderdag 16 december 2010

MB op!

Helemaal op is hij gegaan. Nou ja op een piepklein stukje na.


De tweede handschoen kwam er nog uit en toen was er dus nog een heel klein bolletje over.

De cadeautjes uit de bol:


Als eerste kwamen er 4 kaarsjes in de vorm van cactussen uit. Die staan niet op de foto; 1 is er al opgebrand en de rest staat in de kast.

Verder kwamen eruit: twee busjes glitter, een set met decoratieve kralen, een kookboekje over hamburgers. Een heel leuk boekje dat ik nu dubbel heb :) Goed ingeschat maatje!
Twee bolletjes sokkenwol, sinterklaasschuimpjes die twee minuten na het trekken van deze foto op waren :) (Ja, de hand is van Luc).

Heel schattige, paarse muizenslofjes. Helaas al te klein voor Hannes maar daar kan ik iemand anders weer blij mee maken . Een bijenwaskaars met een bíjna echte bij erop. Het zat in een plastic zakje en ik heb echt een paar keer moeten kijken voordat ik overtuigd was dat hij niet echt was.

Heel schattige aardbeiknoopjes, die zie ik al zitten op de schouder van een klein truitje.
En als allerlaatste cadeautje, die heb ik dus stiekem afgerold, een prachtig gevilt armbandje met kraaltjes.
Zie, hoe mooi!

En dan zat er de "brei dat ik blij"sticker in. Ik denk dat mijn maatje niet doorhad dat die van mij afkwamen ;)

Ik heb erg genoten van de bol; het breien, de kadoos, het spel, alles.....

Dank je wel maatje.

9 opmerkingen:

Lizet zei

Geweldig Annette, wat een verwennerij! Mooie wol, de leuke projecten die je daarvan gebreid hebt en de inhoud van de bol. Die knoopjes zijn inderdaad schattig.

Anoniem zei

Welnee meid, die sticker wil ik graag terug! Mijn doos stond tijdens het vullen onder mijn tv kastje waar de sticker op stond en die is erin gewapperd! Ik heb al zitten zoeken waar dat-ie nou was! Proest! Maar ik wil hem dus eigenlijk wel graag retour als je het niet erg vindt. Ik mocht hem namelijk WEL op de auto plakken, maar we waren aan het kijken naar een andere auto dus hij zat er nog niet op! Wat spijt me dat van Hannes zijn slofjes. De armband zal ook niet te wijd zijn geweest nl. Ik verkijk me toch altijd op hoeveel dingen vervilten.
Mooie dingen heb je gebreid!

En ik neem aan dat je weet naar wie je de sticker mag sturen?

Annette zei

Ooh,haha, dat had ik niet gedacht. Natuurlijk stuur ik de sticker terug (je weet nu tenminste wel waar hij is gebleven).Ik denk toch te weten van wie de bol komt (hé een postcode verraadt veel of je moet hem met een andere afzender verstuurd hebben en dan komt ie van iemand die toch regelmatig bij de ander over de vloer komt. Klopt het nog?)

De slofjes zijn dan ook niet een béétje te klein ;) Hannes stapt al rond en heeft nogal forse voeten, geloof ik. De armband had echt niet groter hoeven zijn, nu past ie perfect.

Anoniem zei

Ik 'leen' altijd het adres van iemand anders, soms van mijn moeder, soms van iemand van de groep. Dit keer heb ik het adres gebruikt van iemand die ik inderdaad wel vaker zie ;)

Hihi, voor mij is het nog kleine Hannesje, dus ik ben ook gewoon voor klein gegaan, maar daar ging ik dan goed mis mee met die stappende kerel. Niet aan forse kerels gewent denk ik, al leeft onze jongste toch ook op aardig forse voet hoor.

Maar goed, ik zie de sticker graag weer verschijnen en dan ga ik toch maar meteen plakken, want een 'nieuwe'.... mmm... in ieder geval niet in dit kwartaal.... en sorry hoor voor mijn onhandigheid, moet onvriendelijk overgekomen zijn, maar ik vind het altijd zo leuk om de doos midden in de kamer te hebben en dan zelf nog even te kijken en te genieten, moeder even kijken, vriendin even keuren en dan kan ik versturen. Groetjes!

Anoniem zei

By the way, het kaarsje is door jongste gemaakt speciaal voor jullie. Een grappig en vrij eenvoudig werkje wat door het bijtje een heel leuk resultaat geeft.

En ja, met vier boys en pa zag ik het hamburgers maken wel gebeuren bij jullie...

Monique zei

Wat leuk die vingerloze wanten Annette. Geweldig! en die armband vind ik ook erg leuk. mooi bol heb je van je maatje gekregen hoor.

Myrthestiek zei

Super dat het gelukt is met de hoeveelheid wol. Ze zijn mooi!

Heerlijke kado's zaten er in je bol.

Jon zei

Doe maar rustig aan met die sticker want ik heb gisteren een ongeluk gehad op de snelweg thv Barneveld en ben de vangrail ingeketst en zo als we nu zien is het gedaan met de auto. Meiden hebben niets, gelukkig, maar balen is het wel.

Annette zei

@ Jon

Da's even schrikken zeg! En hoe gaat het met jou?

De sticker is al even weg (en gelukkig naar de goeie) Bewaar 'm maar voor een andere auto 9of de camper, natuurlijk)