dinsdag 17 november 2009

joepie hij is er:):):):)

ik heb lekker een pakje:) en wat ben ik blij! een prachtige doos met een werkelijk prachtige inhoud ik ben gelijk begonnen met breien want ik kon wel even gebruiken om weer op adem te komen na een rijexamen waarvoor ik gezakt ben van het slechte rijden door de zenuwen(oei ik ademde nog net maar scheelde weinig of ik stopte:() :( dus maatje(ja ik weet wie je bent maar hou het een verassing voor de rest....sherlok moet nog wel wat te denken  hebben natuurlijk:)je bol is een welkome afleiding.
het boek met de sokkenpatronen heb ik er al een uitgekozen, grijze sokjes uit het boek, maar dan wel vanaf de teen en ja in het roze uiteraard LOL.
mathé vond de smurfen dingetjes en de bouwplaat en de etui ook erg leuk, hij ket ice age nog niet, maar daar gaat verandering in komen want we hebben de dvd dus erg leuk ondanks dat ie niet snapte wat ie nu met de smurfenplaatjes moest, maar daar was een oplossing voor.......hij speelt altijd met de smurfensnoepjes pakkertje jaja wat er al niet gebeurt in zo'n klein hoofdje:) maar goed nu doet ie dat hoe toepasselijk met gagamel en de smurfen LOL.en de chocoladeletter is al een eind op weg, mathé vind hem ook erg lekker:) 
 

maatje ik wil je nu al heel erg bedanken want het ziet er geweldig uit! oh en de wol breit zaaaaalig zo lekker zacht!

Groetjes Bianca

ps sherlok al enig idee???:)

10 opmerkingen:

Judith zei

Wat een heerlijk pakket vol, Bianca. Veel pakjes, jottum.

Doeg,
Judith, die inderdaad weet van wie dit overvolle pakket afkomstig is, maar natuurlijk niets zegt :o)

Myrthestiek zei

Heerlijk een "beetje" verwennerij op zo'n dag.

Prachtig pakket en ook voor mij afzender bekend :oD.

Olga zei

Heel mooi, en stipjespapier! Ziet er veelbelovend uit!!
Geen idee van wie het komt!
Wat jammer van je rijexamen!! Ben je al wat bekomen?
Ik kan me voorstellen dat je er heel zenuwachtig van wordt end an niet meer kan wat je kon. vervelend is dat!

atelierbkh zei

vervelendste van het examen was dat ik ernaartoe perfect reed en naar huis ook:)
en echt ik heb me nog nooit van mijn leven zo zenuwachtig gevoeld....dacht dat mijn proefexamen enuwen waren, maar nu weet ik beter! volgende keer toch maar iets tegen de ergste zenuwen nemen:)
maar ik ben erg blij met de bol. ik zit al de halve dag te breien.....ne ben nog niet bij de hiel, heb ook al door een gevallen steek een stuk uit moeten halen. aar het breit zalig en ik ben nu toch met een iets minder bewerkelijk patroon uit het boekje begonnen, komt het garen mooier mee uit denk ik.

Groetjes Bianca

Monique zei

Mooi pakket Bianca, en jammer van je rijexamen, misschien moet je de sokken die je nu aan het breien bent bij het volgende examen aan doen. Het zijn vast gelukssokken!

atelierbkh zei

dat vind ik een goeie, zou het helpen? tenminste het proberen waard hé:)

Groetjes Bianca

Anoniem zei

Leuk, de doos is er! Fijn dat het allemaal naar je zin is. De betreffende wol was heel prettig om te verven.

Lizet zei

Wat jammer van je rijexamen, Bianca! Fijn dat zo'n pakket dan voor een welkome afleiding kan zorgen.

Anoniem zei

Jee, wat een pakket weer! Superwol!

heleen zei

Wat een mooi pakket Bianca! Kan me voorstellen dat dat de teleurstelling van je niet gehaalde examen verzacht. Die zenuwen komen me bekend voor, ik had ze alleen maar bij mijn eerste rijexamen (gezakt dus!), verder nooit examen zenuwen gehad gelukkig. Volgende keer beter, met je gelukssokken aan moet dat vast lukken.