zaterdag 14 november 2009

Een beginnetje gemaakt...


Want ja wat heb ik uiteindelijk gedaan gisteravond. Ik dacht snel nog even een oud project af te maken zodat ik me kon storten op mijn bol. Dat moest weer uitgehaald worden en toen kon ik mezelf niet bedwingen. Ik ben begonnen met de wolbatt. Wat ik me nou afvraag....kan het zijn dat die oranje wol me bekend voorkomt? Is dat de oranje lont die ik rond heb laten gaan tijdens het dobbelspel? Zou toch grappig zijn!
Het spinseltje wordt mooi! Het glimmetje is erg subtiel maar maakt het speciaal. Ik denk dat ik het ga twijnen met een iets donkerdere kleur....paars ofzo? Ja wat dat betreft ben ik niet erg creatief met kleur maar ik denk dat het er goed bij past.
Wat betreft het patroon voor de sokken, ik ga gewoon mijn eigen basispatroon gebruiken. Ik hou nml. erg van gedachtenloos breien en de sokkenwol is zowiezo al prachtig, daar heeft het niet een speciaal patroontje voor nodig. Meerkleurige sokkenwol vind ik 'meestal' het mooist om effen te breien. Effen wol weer niet.
En dan ga ik nu nog lekker even een beginnetje maken....

5 opmerkingen:

maia zei

Waw, dat schiet al goed op!
ik ben ook begonnen aan mijn bol, hele leuke cadeautjes al vrijgebreid en mijn idee over de bolmaat lijkt te kloppen. Morgen foto's!

Anoniem zei

Dat wordt al een mooi wolletje Christien. Het Oranje was het restje verf wat ik over had van je sokkenwol, zo ook dat paars.

En ik denk dat een basis sokpatroon ook heel mooi staat bij die wol.

Lizet zei

Ik vind dat wel zo mooi om te zien zo op de klos! Maar ben evengoed nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Groetjes, Lizet die vandaag een passende verzenddoos heeft gescoord bij de supermarkt. Wie weet vertrekt die bol zomaar deze week nog!

Olga zei

oe! dat ziet er mooi uit!
Niks mis met je gevoel voor kleur volgens mij ;-)
Groetjes Olga
houdt ook het meestvan gedachtenloos breien, daarom komt de sjaal die ik voor mezelf bezig was ook maar niet af, van jouw wol overigens Christien, zo'n goeie kleurencombi, heel origineel hoor, ik zal hem eens bloggen

Karlijn zei

mooie kleurencombi. Lekker vrolijk. Ik ben benieuwd hoe het er gebreid gaat uitzien.