donderdag 12 november 2009

BINNEN!!!!


Nergens bij stil gestaan, ben al uren thuis, toch even in de brievenbus kijken, had wel een briefje op de deur dat mochten we niet thuis zijn......En ja hoor een briefje in de bus...pakket bij de buren.

En vol verbazing lees ik dat mijn pakket uit, JAWEL, Bergen op Zoom komt.....

De wol is prachtig. Er zit zo op het eerste oog een onwijs ingewikkeld sokkenpatroon bij, en ondanks dat ik patronen meestal maar moeilijk kan volgen ga ik toch de poging wagen. Het patroon is dan ook geweldig en ik wil me natuurlijk niet laten kennen.

Twee prachtige wolbatts, paars/blauw/rode sokkenwol. Pakjes die de kinderen morgen mogen openmaken. En een zakje met hangertjes waarvan ik nog niet precies weet of ze een speciaal doel dienen of gewoon mooi zijn en nog een doel kunnen krijgen...

En als ik dit pakket zo voor me zie dan bekruipt me een gevoel van....dit is veel te mooi, kan mijn pakket hier wel aan tippen...maakt me wel wat onzeker...

Nou ja ik kan nu kiezen, of een hele stapel geschiedenistoetsen nakijken of of of op de bank kruipen met al dit moois en het patroon uitdokteren, of misschien beter nog een hele lange proeflap breien zodat ik in ieder geval wat cadeautjes los kan peuteren....

Maatje alvast bedankt....ik geniet volop en ik laat weten wat ik ga breien...


Ps patroon is taget practice van knitty

6 opmerkingen:

Lizet zei

En, wat heb je gekozen?

Ziet er weer fantastisch uit, mooie kleuren.

Anoniem zei

Ik ben blij dat het aangekomen is en dat je het nu al mooi vindt.
En wees vooral niet onzeker over jou pakket, dat zal ook zeker en vast in heel goede aarde vallen, dat weet IK zeker!!!!!(dat zeg ik met een knipoog)

Judith zei

Oh, het sokkenpatroon is leuk, staat ook in mijn favorietenlijst op Ravelry.

Wat een heerlijke spullen heb je gekregen, het ziet er nu al geweldig uit. En in de bol zie ik ook van alles zitten. joepie. Wat is het toch heerlijk om een magische bol te krijgen (het maken vind ik trouwens minstens zo leuk!).

Begrijp ik het nu goed dat jullie eigenlijk boompjewisselen hebben gedaan? Hilarisch als dat zo is!

Doeg,
Judith, die vandaag wel een pakketje verwacht, maar dat is stof die ik zelf heb besteld :o)

Karlijn zei

Mooi pakket! Geniet ervan.

heleen zei

Wat een prachtig pakket!! ik ga zo meteen eens naar het sokkenpatroon kijken. En wat een bijzonder toeval dat jullie 2 bollen elkaar gekruisd hebben!

groetjes, heleen

Myrthestiek zei

Verwennerij. Heerlijk; genietze !