woensdag 30 juni 2010

GBS: Gesponnen en begonnen

Ook ik heb inmiddels alle wol gesponnen en getwijnd. Zo is het uiteindelijk geworden:

Mooi hè ?! Ik vind het zelf mijn eerste echte ART-streng ;o).


Na veel wikken en wegen en peinzen ben ik maar gelijk gestart met de verwerking van de streng. Haken is echt niet mijn hobby en breien zag ik toch ook niet echt zitten met deze draad, dus wat dan ........... ?????(voelen jullie de spanning opbouwen *grijns*)
Het is dit geworden:
Het resultaat bevalt me erg goed, nog een klein stukje aan de tweede lap. Over 1,5 week heb ik vakantie (en voor het eerst in 10 jaar voel ik dat ik daar ook echt aan toe ben :D ) en dan heb ik zeker alle tijd om deze stukken te verwerken in het project dat ik voor ogen heb.

Wordt vervolgt dus!

6 opmerkingen:

Monique zei

Wat een mooi gesponnen Art-yarn Tessa! En wat een geweldig leuk idee om er iets van te weven, ik ben benieuwd naar het project.
Hier zijn we ook allemaal aan vakantie toe geloof ik.

Een famke zei

Wat een prachtig idee om er mee te gaan weven. Ik ben benieuwd wat het resultaat gaat worden, zou een mooie tas worden...

Judith zei

Gesponnen én al begonnen met het eindproject, wauw, spijkers met koppen, Tessa :o)

Leuk, weven met je garen. Heb ik ook overwogen, maar vorige week schoot me ineens iets anders in mijn hoofd. Ik ga nu de schadum opzoeken en een proeflapje breien, dan weet ik welke naalden ik mee moet nemen naar de camping. Ik hoop dat ik na de vakantie iets heb te showen.

Er is vandaag een beurs in jullie dorp hè? Mijn vader loopt er ook rond, met Groninger paarden. Wat zullen ze het warm hebben.

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

Dank je wel Monique :).

Het plan is idd een tas ervan te maken; hoe precies weet ik nog niet.

Judith: alvast heel veel plezier en een prettige vakantie gewenst. We blijven benieuwd naar de voortgang van je project.

Vandaag is hier in het dorp de Landbouwbeurs. Ik heb wel een beetje te doen met je vader én de paarden. Het is echt snoeiheet op het open veld hier. Gelukkig begint er nu zo nu en dan bewolking binnen te trekken.

heleen zei

prachtig garen Tessa! En wat ziet het er mooi uit na het weven. Dat geeft toch een heel ander resultaat dan breien, ik kan me voorstellen dat het erg leuk is om te doen.
Gaat het goed met je opleiding? Druk dus, maar de vakantie staat voor de deur. Mathilde had vandaag haar laatste schooldag. Nu 2 maanden vakantie!

Iris zei

Tjee, loop wel erg achter met alles, lees dit nu pas allemaal...
Wat leuk dat je er mee bent gaan weven, het ziet er erg leuk uit en ik ben ook erg blij dat de doelstelling van de swap wat jou betreft geslaagd is:-)