donderdag 11 februari 2010

Slechts één enkel FFFje

Een drop stitch scarf moest het worden en wordt het ook
ik vind dat ik te ver ben om hem uit te halen, en ik kan
best een leuke sjaal gebruiken.
Het is trouwens wol van Christien! Mooi!!!
Zowaar vanavond de sjaal uit het tasje gehaald en een paar toeren gedaan, het patroon beviel me eerder niet zo, nu leek het ineens erg mee te vallen.
Hij zou zomaar eens af kunnen komen!


Ik had wel meer naai FFF-en liggen, een pijama die boordjes en schaapjes moest, een rokje van een nog goeie spijkerbroek van Nina dat geknipt klaar lag (van de benen een poppenjurkje gemaakt, het meisje zelf weigert broeken, jurken en rokken moeten het zijn) en die heb ik deze week allemaal afgemaakt! En alles zonder patroon, dat vind ik toch zo leuk om zo wat roekeloos te naaien ;-)
En een tuniek jurkje van een tamelijk naar acryl garen (20%wol) leek een FFF te worden maar heb ik toch afgekregen en Nina is helemaal in haar nopjes, ligt erin te slapen.
Ik vind hem veel te wijd en tamelijk log en lomp maar zij is blij want dat maakt hem dansbaar.
Tsja..en wie moet er tegenaan kijken...misschien kan ik haar verleiden tot nog wat aanpassingen, desnoods met naaimachine, maar haar kennende wil ze hem zo houden als tie is.
Dus nu is mijn naaitafel bijna leeg (op geknipte luiers na) en klaar om nog een paar andere dingen te maken die ik ook al heel lang wil doen. Zoveel plannen! En allemaal even leuk.
Zegt iemand spinnen...pff ooojaa dat was ook nog iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen.
En ik wil nog heel graag de lontwol spinnen die ik van Jon kreeg in de envelopswap.

Ben benieuwd of ik die sjaal afkrijg..


6 opmerkingen:

Maia zei

Ha, leuk, foto's!
mooie dingen genaaid zeg!!
Maar 1 ufo'tje en volgens mij geraakt ie nog af ook, 't zal alleszinds een mooie sjaal zijn.

Monique zei

Wat wordt je sjaal mooi zeg, ook een geweldige kleur. Maar je naaiwerkjes vind ik ook prachtig en heel knap zo zonder patroon. Dat rokje van die spijkerbroek, heel leuk.

heleen zei

dat is een lekkere sjaal hoor, ik heb hem voor mn zus gemaakt. dat rokje is super!! En wat zal Nina lekker slapen in haar nachtpon. Mogen we een foto zien van de trui???

Myrthestiek zei

Prachtige naaisels heb je gemaakt!!

De sjaal ziet er al prachtig uit; die komt vast wel af :o).

Lizet zei

Die drop stitch scarf wordt echt heel mooi, lekker patroon om te breien ook. Die naaisels zijn erg leuk geworden, ze staan Nina prachtig.

Een famke zei

Wat leuk om zo de wol weer terug te zien. Eigenlijk vind ik het erg leuk worden, maar je moet er ook tevreden mee zijn natuurlijk.
Wat wordt Nina al een grote meid zeg! LEuk die pyama, lekker roze! En het rokje is ook erg schattig!

Groetjes