woensdag 10 februari 2010

FFF: ZGAN

Hoi,


Wat doe je als je door de binnenzolen van je überfijne sloffen bent gesleten en je nog geen afscheid van ze kunt (wilt) nemen?


Dan brei je een paar nieuwe zolen.

Je gooit ze in de wasmachine. En nadat je de gaten in de sloffen hebt gerepareerd, naai je de nieuwe zolen aan je sloffen vast.

En dan is dit het resultaat.....
Zo goed als nieuwe sloffen, die er zeker weer een jaar tegenaan kunnen!


Mijn limegroen/teal/roze sokken (van zelfgeverfde sokkenlap) vorderen gestaag. Ik ben nu voorbij de spieën. Eind van de week zouden ze af kunnen zijn. Kúnnen. Want ik heb oh zo'n zin om een Citron van Drops Delight op te zetten :o)


Ik laat mijn FFF-mand nog niet in de steek en heb nog steeds het gevoel dat het kan lukken om voor het eind van de maand al mijn FFF'jes en kapotte sokken uit die mand en eindelijk-of-weer in gebruik te kunnen nemen :o)


Doeg,
Judith

5 opmerkingen:

heleen zei

dat ziet er super uit Judith. He, dat was vast een fijne fff on te doen! eens even kijken wat een citron nou eigenlijk is. Hopelijk niet TE leuk, want anders....

Monique zei

Het blijven geweldig mooie sloffen, en ik ga het idee onthouden, want ik heb hier bijna dagelijks heel de dag mijn sloffen aan, heerlijk warme voeten.

ook ik ga even kijken wat je met die citroen bedoelt.

Monique zei

Mooi die citron! Heel erg mooi!

Olga zei

Fijn dat je slofjes het weer doen!
Succes met al je FFFjes
Groetjes
Olga

Myrthestiek zei

Wat een prachtige sloffen zijn het toch.
Heerlijk dat je nu weer een jaartje vooruit kunt met ze :).

(Ik kom er maar niet toe om een paar te maken hè *zucht*).