maandag 15 februari 2010

FFF DRAMA heeft zich voltrokken!!!


Herkennen jullie dit, en denken jullie wat doet dat in een emmer sop?????????
GGGGRRRRRRAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Wil ik eindelijk aan mijn moeilijkste FFF beginnen, pak de zak, denk wat is het hier nat???? Wat STINKT het hier! Heeft onze kat (die sinds december bij ons in huis is) IN de tas met mijn mooiste moeilijkste project geplast. Jakkes, het breiwerk dreef werkelijk de zak uit. Ik hoop dat het nog goed komt, en of ik de moed nog kan verzamelen om hier uberhaupt mee verder te gaan.

En ik was er toch al niet zo'n fan van om die kat in huis te nemen, maar die kinder gezichtjes!!!!!

9 opmerkingen:

heleen zei

Ohhh, getver! En ook nog over je leuke rammelaar! Maar met een sopje moet het toch goedkomen? Het is duidelijk dat het je wat betreft deze FFF niet echt meezit. Voor mij ook geen huisdieren trouwens...de meisjes zijn wel gek op de kat van m'n schoonouders....dus wet niet wat de toekomst zal brengen...

gnaptor zei

o blegh wat vies!!!
onze kat heeft toen we op vakantie waren en de voederoppas onze slaapkamer deur niet goed had gesloten, wel 16 x op ons bed gescheten. vies!!!

Wendy zei

Oh jee, ik weet uit ervaring dat die plasgeur er heel moeilijk uitgaat en dat het vooral lukt met veel wassen en spoelen. Je zou eens bij de dierenwinkel moeten kijken naar een spulletje wat de geur eraf haalt. Mijn kater plaste erg veel en ging ook steeds terug naar de plek waar hij al eerder geplast had. Succes!

Annette zei

Oooh bah, stinkuuuuh. De kater van mijn zus plaste en sproeide op mijn rugzak. Ik reeg dat er vreselijk moeilijk weer uit. Héél veel wassen!!
Succes

Daan & Guusje zei

Ooooo, wat erg! Ik duim voor je ;-)

en tsja die kindersnoetjes ook ...

Daan zei

o het was Daan nog ingelogd op happy talk :-)

Lizet zei

Yuck! Doet me denken aan kattenpis in het portiek, zo vies!

Ik hoop dat je de lucht eruit gekregen hebt.

Jon zei

Hoe is het nou met je pies-lucht? ging het eruit?

Monique zei

De rammelaar heb ik twee keer moeten wassen, maar de trui die ik aan het breien ben die ruik ik niet meer, maar dat is ook puur wol, misschien dat dat geholpen heeft. durf nu alleen niet zo makkelijk mijn breiwerk zo maar ergens neer te leggen, bang dat de kat het nog wel ruikt. en het vervolgens weer doet. Bah!