zondag 14 februari 2010

FFF vorderingen, en beetje herfstbol LOL!
Ja hoor mijn Bronsgroene vissers sokken zijn af, en mooi! Ze zitten heerlijk en zijn lekker warm.
Dan heb ik nog weer een nieuw project gebreid van mijn magische herfstbol, ik was uiteindelijk niet zo tevreden over het shrugje, deed het eigenlijk niet aan, zonde toch!
Dus heb ik dat gefrogged! En ben het tweede patroon gaan breien wat Christien er toen bij had gedaan, de square circle hat. Nu heb ik een heerlijk warm hoofd als ik buiten in die vrieskou kom. De kinderen vinden hem ook lekker warm.Bovendien heb ik nu het boek uit wat bij mijn magische bol zat, het is een leuk boek, waar ik een leuk plan voor heb bedacht, maar dat zien jullie nog wel een keer!
Nu heb ik geen excuses meer om aan mijn moeilijkste project te beginnen, maar ik ga eerst even goed kijken of dat nog wel toekomst heeft. Het maatje van 25 jaar geleden heb ik nu niet meer, maar ja, met twee dochters, zullen die er vast nog wel een keer in groeien. Hum,,, geen excuus dus!!!!!

3 opmerkingen:

Een famke zei

Prachtige sokken zeg, ziet er erg ingewikkeld uit!
En wat lachen, die wol is nu wel heeel vaak opgebreid!
Hopelijk gaat de muts gedragen worden, en anders brei je het gewoon nog een keer;)
Ik vind de muts trouwens wel erg leuk geworden!

Ben benieuwd wat je met het boek gaat doen, misschien gaat ie een rondje magische bollen doen, is het wel te hopen dat het ook echt een leesbaar boek was:o
Spannende ontwikkelingen allemaal....

Monique zei

De muts gaat wel gedragen worden hoor, en het boek was leesbaar, een ieder geval voor mij en ik lees erg weinig, "lees" zeer weinig boeken!

Lizet zei

Oh Monique, wat een prachtige sokken! Dat hangertje is echt een leuk detail.