woensdag 3 februari 2010

MB: herfstbol aflsuiting

En dan nu eindelijk het grote overzicht. Of grootse overzicht. Jeminee, wat ben ik verwend. Eerst maar het beloofde resultaat laten zien: de colmuts of mutscol.En waar ik dat van gebreid heb? Van deze prachtige groene bol met veel blauwe pakjes, waarvan een aantal na uitpakken oranje bleken :o)
Verwend, dat ben ik: heerlijke lontwol, een hele tas met walnoten (die goede vriendjes zijn geworden met andijvie, peer en kaas), kruiden in potjes, uitjes voor in de tuin, muts voor dochterlief, vingerloze handschoenen, kruidige rooibosthee, nog meer lontwol in drie diepe kleuren, een meet-maatje, een stempel in een oranje zakje, groene knoopjes, zaadjes voor in de tuin (heb ik al eens gezegd dat ik van voorpret en uitstellen hou?), een gekko-magneet voor dochterlief, heerlijke chocolade en nog een restje van die groene wol voor later. En dan heb ik ook nog één ding vergeten op dit overzicht: de J&J-stikkertjes.
Nou Annette: je wordt onwijs bedankt!! Wat heb ik genoten van jouw bol en nog steeds met de polswarmers bij de PC, de zaadjes en uitjes die klaarliggen voor de komende lente, de lontwol die ligt te lonken en te wachten op een volgend spinmoment, de laatste helft van de chocola die deze week wel op zal gaan, de kopjes rooibosthee, enz.

5 opmerkingen:

heleen zei

P R A C H T I G ! ! ! Kan er niks meer aan toevoegen....

Monique zei

Wat een verwen pakket zeg! en die muts/col geweldig mooi, vooral de kleur ook.
Ik kan me voorstellen dat je daarvan genoten hebt.

Een famke zei

Wat een prachtige colmuts!
En wat een verwennerij!
Heerlijk zeg.

Maia zei

Mooi pakket zeg!!!

Myrthestiek zei

Ziet er echt geweldig uit en wat een VERWENpakket is dat geweest. Super!