dinsdag 9 februari 2010

Revisiting: Najaarsbol 2009

Project drie uit deze geweldige bol is af en hiermee is alle bolwol dan ook echt opgebreid. Ik heb waanzinnig genoten van deze magische bol boordevol verrassingen.
De sokkenwol ging over in handgesponnen kameel en merino, mooi van kleur. Ik heb een poosje zitten dubben over wat ik hier nu van zou gaan maken, maar het is uiteindelijk een jasje geworden voor een Baby Annabel of Babyborn.

Het kleurverloop vind ik heel mooi geworden. Eerlijk gezegd was het jasje al een week of drie geleden klaar, maar heeft al die tijd moeten wachten op blocken, draadjes wegwerken en knoopjes. Roze met een stipje, uitgezocht door D.

In de kameel waren nog eens drie kadootjes weggewerkt:

Een prachtig van kleur zijnde merinobatt, wat blauwe krulletjes om eventueel hierin te verwerken EN een klosje 'glitter'.

Lieve Jon, je hebt me schandalig verwend. Ik heb ontzettend genoten van deze bol en kan nu nog wat napret hebben met de lontwol en het katoengaren. Heel hartelijk bedankt!

5 opmerkingen:

heleen zei

Wat een mooi jasje! Daar zal Dorrit blij mee zijn. En wat een prachtige bat! Ik heb ook al een keer het geluk gehad om een bol van jou maatje te krijgen :-D

Een famke zei

Geweldig leuk jasje is dat geworden!
Ben benieuwd hoe het haar staat.
Mooie bol heb je gehad..

Groetjes

Monique zei

Het jasje en vooral die kleur, Prachtig! en hoewel ik dus nagenoeg zelf nooit naar blauw neig, vind ik deze blauwe Batt met krulletjes, en glittergaren geweldig, doet me denken aan ijskristallen, die hier vandaag weer met bosjes uit de lucht komen vallen. Ben heel benieuwd wat dat voor een mooie creatie gaar worden Lizet. Petje af voor jouw maatje hoor!

Olga zei

Prachtig jasje, wat een geluk voor de pop!

Myrthestiek zei

Prachtig jasje, daar gaat pop heel blij mee zijn :D.