zaterdag 6 februari 2010

FFF: Update 1

Bij mij begint er ook al een beetje schot in het wegwerken van klusjes te komen.
Wat zijn de vorderingen van deze week?

  • 2 paar sokken zijn gerepareerd.
  • Wolbroek heeft elastiek gekregen en naadjes/gaatjes zijn gerepareerd

  • Trui heeft knopen gekregen en is helemaal af

  • Sjaal en hengsel liggen opgespannen te drogen

  • De sokken zijn ook weer een stukje verder gekomen
(bij de sokken heeft Christien en streng PRACHTIGE sokkenwol gedaan; alvast een kadootje. Maar ik ga heel streng voor mezelf zijn. Ik mag alleen nog maar er naar kijken totdat de sokken af zijn. Mooie motivatie om snel door te gaan :-D)

7 opmerkingen:

Monique zei

Knap hoor die productie. Je truitje ziet er heel leuk uit, en de sokken vind ik ook al erg mooi worden. Wolbroek is trouwens ook leuk.

Een famke zei

Tsjonge jij gaat ook als een speer zeg!
Wat een mooi truitje voor jezelf, die kun je straks in het voorjaar ook lekker gaan dragen!
En de sokken, kom je een beetje uit het patroon? Ziet er goed uit!
Hier stagneert alles een beetje. 3 verjaardagen op komst, magische bol, we gaan voor het WWWweekend aan de slag, eigenlijk denk ik dat ik het een beetje op een laag pitje moet zetten, maar wie weet...kan toch niet helemaal niet breien....

Myrthestiek zei

Hoi Christien,

Met de sokken gaat het prima. Na de hiel had ik ineens een stel minder steken, maar met het passen kwam ik er achter dat dat juist wel goed is. Het been is vrij breed natuurlijk omdat er niet super veel rek in het breisel zit. De tenen wil ik wel met alleen zwart breien, dat lijkt me mooier dan met zwart en wit om en om. (Als jij het goed vindt natuurlijk :D).

Groetjes Tessa

Een famke zei

Jahoor! Prima.
Het been is idd wat breder maar doordat het idd wat steviger is hoop ik dat het niet zo snel zal afzakken.
Groetjes Christien

Judith zei

Hoi Tessa,

Zohee, jij bent ook lekker de strijd aangegaan met je FFF'jes. Vind jij het ook zo fijn om dingen nu echt áf te maken, dit met-elkaar-doen werkt voor mij wel motiverend en geeft ook iets van een stok achter de deur (ik bedoel, als initiatiefnemer kan ik het natuurlijk niet maken om niets te doen aan mijn FFF-lijstje ;o).

Hoe heb jij je sokken gerepareerd? Met mazen of weven?

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

Hoi Judith,

het is idd wel erg lekker om al die zaken nu echt eens af te ronden. Alleen spookt nu al weer een nieuwe lijst met UFO's op andere vlakken door het hoofd die ik eigenlijk ook echt wil gaan afronden. Misschien maar voor elke maand van dit jaar een lijst maken ;o).

Bij mijn sokken waren het niet echt slijtplekken, maar draadjes die geknapt waren en waardoor dus een stel steken waren gaan lopen. Met de haaknaald de ladders dus eerst opgevist en bijgewerkt en met een stukje nieuw draad een aantal steken gemaasd. Niets meer van te zien, dus dat mag ik vaker doen van mezelf LOL.

Groetjes Tessa

Lizet zei

Jippie, ook nog een najaarsbol FFFje. Voel ik me ineens minder bezwaard.
Wat een heerlijk ventje is J. toch, die broek staat hem leuk.